Afbeelding
DOVO.nl

Soap bij DOVO kent nieuw hoofdstuk: staflid stopt

Voetbal

VEENENDAAL Waar eerder diverse spelers aangaven te vetrekken, heeft nu het eerste staflid kenbaar gemaakt DOVO te verlaten. Teammanager Kees Muller is met de club overeen gekomen zijn contract te ontbinden en neemt daardoor na 11 seizoenen afscheid in Veenendaal.

door Jeroen van der Veer

De teammanager heeft dinsdagavond in een online meeting aan de selectiespelers zijn vertrek kenbaar gemaakt. Hierbij hebben DOVO en Muller een regeling getroffen waarbij beide partijen water bij de wijn doen. DOVO heeft namelijk het contract –die nog tweeëneenhalf seizoen liep, van de teammanager afgekocht.

Het is het eerste vertrek van een staflid tijdens de langdurige soap die er momenteel is. De FSD (Financiële Stichting DOVO) en technisch manager /trainer Scott Calderwood liggen al maanden niet op één lijn en achter de schermen wordt het spel gespeeld via advocaten. 

Hierbij had Kees Muller altijd de rug van Calderwood gedekt, maar Muller is nu in overleg met de FSD overeengekomen de club te verlaten. Niet omdat hij Calderwood niet meer steunt, maar vooral omdat er een vertrouwensbreuk is ontstaan binnen de organisatie.

ANDER INZICHT ,,De FSD neemt hiermee afscheid van een echte voetballiefhebber met een Rood hart”, schrijft de FSD in een persbericht. Zij zeggen in hetzelfde bericht dat de twee uit elkaar gaan in verband met een verschil van inzicht over de te volgen koers. ,,We zijn Kees erkentelijk voor de bijdrage die hij al deze jaren heeft geleverd aan de technische staf, het eerste elftal, DOVO en de FSD. We zullen zijn kennis missen binnen de club en wensen hem succes in zijn verdere carrière, binnen en buiten het voetbal.”

De teammanager was dinsdagavond (nog) niet bereikbaar voor commentaar.

advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 8 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 13 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 17 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 19 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 21 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23