Afbeelding
De Merino's

Bakkenes blijft De Merino’s trouw en doet niets met lokroep van DOVO

Voetbal

VEENENDAAL Het is voetbalvereniging De Merino’s gelukt om Ariën Bakkenes binnenboord te houden. De rechtsback voelt zich goed bij de club uit de eerste klasse en heeft besloten de club trouw te blijven. ,,Ik heb het hier prettig, voel waardering en we hebben een ambitieuze trainer.”

door Jeroen van der Veer

De rechtsback / middenvelder is bezig aan zijn derde seizoen bij De Merino’s en verliet daarvoor DOVO. Die laatstgenoemde club probeerde Bakkenes afgelopen week naar hen te lokken, maar ondanks dat Bakkenes gevleid was, koos hij toch voor De Merino’s. 

,,Ik zit nu op de juiste plek”, onderbouwt de hoofdrolspeler zijn gevoel. ,,Natuurlijk zit DOVO nog in mijn hart en heb ik er een hele mooie tijd gehad, maar ik zit hier goed. Er voetballen hier goede spelers, de trainer is ambitieus en heeft kijk op het spelletje en daarnaast hoef ik hier maar twee keer in de week te trainen.”

Met De Merino’s hoopt Bakkenes volgend seizoen geen grijze muis in de eerste klasse te worden. ,,We moeten niet de illusie hebben om de top vier aan te vallen, maar we kunnen wel omhoog kijken. Daar hebben we de spelersgroep voor. Als voetballer moet je altijd ergens voor willen spelen, dus wie weet wat er mogelijk is in één van de periodes.”

NOG MEER GOED NIEUWS Naast het goede nieuws rondom Bakkenes heeft de club ook bekend gemaakt dat Jamal Bendadi, Mathieu van Laar, Julian van Dam en Demian van der Schuur ook volgend seizoen bij De Merino’s spelen. 

advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: strafschoppen en rode kaart nekken DOVO tegen VVSB: 'deze nederlaag had niet gehoeven'
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal wint op Texel en is naar finale om promotie naar eredivisie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SV Panter degradeert naar vijfde klasse: 'We hebben alles gegeven' (met video)
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: strafschoppen en rode kaart nekken DOVO tegen VVSB: 'deze nederlaag had niet gehoeven' 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal wint op Texel en is naar finale om promotie naar eredivisie 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SV Panter degradeert naar vijfde klasse: 'We hebben alles gegeven' (met video) 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: GVVV met alle gemak verder: 'Het leek wel een demonstratie' 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: SKF krijgt hekkensluiter na de rust op de knieën 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaal maatje te groot voor Lienden in eerste ronde nacompetitie: 'Deze zege is een duwtje in de rug' (met video) 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Promotiedroom De Merino's spat uiteen in De Bilt: 'Zij waren gewoon beter' 10 uur geleden