Afbeelding
DOVO.nl

Crisis of niet; vier jongens van de club verlengen bij DOVO

Voetbal

VEENENDAAL Ondanks de enorme onrust (lees hier) binnen voetbalvereniging DOVO hebben Noah Staal, Tarik el Khoulati, Maarten van Ginkel en Sam Schoeman hun handtekening gezet onder een nieuw contract. De spelers uit de eigen jeugd, die dit seizoen onderdeel zijn van de A-selectie, blijven daardoor ook volgend seizoen bij de Veenendalers. 

door Jeroen van der Veer

,,Ik kom hier om te voetballen en wat er intern gaande is, is niet niet aan mij”, is El Khoulati duidelijk. De balverliefde speler werd geteisterd door blessures, maar wil straks weer zijn mannetje staan. ,,Ik gebruik deze periode om volledig fit te worden en ik hoop er te staan als het weer kan. Er gebeurt misschien veel bij DOVO, maar dat gaat mijn spelplezier niet afpakken. Ik blijf voor de club DOVO en volgend seizoen moet mijn jaar worden.”

Die mening heeft Noah Staal ook. De nummer zes van de Veenendalers is op zijn plek bij de derde divisionist en wil vooral zijn voeten laten spreken. ,,Ik heb al veel minuten mogen maken en ik hoop dit door te kunnen trekken. Een basisplaats? Ja, dat is wel waar ik voor ga. Ik wil de supporters van DOVO trots maken en een belangrijke speler worden.”

Ook rechtsback Maarten van Ginkel verlengde zaterdagochtend zijn contract en dit deed centrale verdediger Sam Schoeman ook. Laatstgenoemde is blij met zijn verlenging: ,,Trots dat ik nog langer voor deze club mag spelen.”

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 12 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 18 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 21 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 18 apr, 22:23