Afbeelding
Ted Walker

DOVO ziet spelersaantal voor volgend seizoen groeien naar zeven

Voetbal

VEENENDAAL De tweede doelman van voetbalvereniging DOVO, Felino Helderton, heeft zijn handtekening gezet onder een contract van de Veenendaalse club. Hiermee blijft de sluitpost verbonden aan de huidige derde divisionist.

door Jeroen van der Veer

De doelman kwam vorig seizoen over van FC Den Bosch en heeft zijn weg binnen DOVO inmiddels goed gevonden. Mede daarom besloot hij zijn contract te verlengen en hij hoopt het eerste doelman Jeroen Vrolijk -die ook al heeft verlengd- het knap lastig te maken. 

ZEVEN SPELERS Ondanks de interne onrust, waarbij technisch manager/trainer Scott Calderwood en de FSD nog altijd niet met elkaar in contact zijn, bouwt de vereniging al wel aan een selectie voor volgend seizoen. Eerder werd bekend dat DOVO afscheid neemt van minimaal negen huidige selectiespelers (lees hier). 

Door het langer vastleggen van Helderton staat de teller voor volgend seizoen momenteel op zeven spelers; Gino Dix, Jeroen Vrolijk, Nick de Bondt, Daan Disveld, Bart Westerlaken, Nick Hak en Helderton. Hieraan wordt waarschijnlijk zeer binnenkort ook een andere naam toegevoegd. Zo heeft het er alle schijn van dat er een linksback van FC Den Bosch wordt aangetrokken. 

advertentie
advertentie
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 2 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 6 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 17 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 23 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) gisteren
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 18 apr, 10:30