Van links naar rechts: Henriëtte van de Bovenkamp (VRC vrijwilligster en initiatiefnemer), Gerrit Jan van de Weerthof (voorzitter VRC), Wendy de Witte (locatie manager ’t Boveneind) en René Pfeiffer (voorzitter De Veensche Businessclub).
Van links naar rechts: Henriëtte van de Bovenkamp (VRC vrijwilligster en initiatiefnemer), Gerrit Jan van de Weerthof (voorzitter VRC), Wendy de Witte (locatie manager ’t Boveneind) en René Pfeiffer (voorzitter De Veensche Businessclub). Hanno Stijn

VRC en De Veensche Businessclub trakteren ouderen ‘t Boveneind

Voetbal

VEENENDAAL Alle 110 bewoners van woonzorgcentrum ‘t Boveneind in Veenendaal hebben woensdag uit handen van VRC-vrijwilligster Henriette van de Bovenkamp een rijk gevulde dinerbox ontvangen. Henriette had het idee opgevat om in deze corona-periode de eenzame ouderen in Veenendaal eens een fors hart onder de riem te steken. ,,Juist in deze tijden is het belangrijk om te laten zien dat we er als Veense gemeenschap voor elkaar zijn”, aldus Henriette op de website van VRC.

Henriette benaderde De Veensche Businessclub en VRC om een en ander mogelijk te maken en deze waren direct enthousiast en zegden dan ook alle medewerking toe. De businessclub zorgde voor de benodigde financiën en VRC stelde onder meer de keuken ter beschikking voor het vervaardigen van de dinerboxen en regelde het transport.

BETROKKENHEID Locatiemanager Wendy de Witte van ’t Boveneind (onderdeel van zorggroep Charim), was uiteraard zeer content met dit spontane initiatief. ,,De betrokkenheid met onze ouderen is natuurlijk hartverwarmend en dat waarderen wij dan ook zeer, juist nu is het heel belangrijk voor onze bewoners om dit te ervaren.”

MAATSCHAPPELIJK STEENTJE BIJDRAGEN Voorzitter René Pfeiffer van De Veensche Businessclub liet desgevraagd weten dat de leden van de businessclub het van groot belang vinden om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen. ,,Hoewel dit niet primair de doelstelling is van onze club, maken we voor dit liefdevolle initiatief graag een uitzondering”, aldus pfeiffer.

SPIRIT EN SAMENWERKING VRC-voorzitter Gerrit Jan van de Weerthof geeft aan dat dit ,,wederom een treffend voorbeeld is van de spirit en samenwerking” binnen VRC. ,,Onze vrijwilligster Henriette die dit geweldige initiatief neemt, de enthousiaste medewerking van onze businessclub, het is wat wij willen zijn en uitstralen.”

De dinerboxen zijn mede tot stand gekomen door de fantastische medewerking van: Bakkerij ’t Haverland, Deko Sign (print & design) en Slagerij van Doorn.

Bron: VRC.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 7 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 15 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 16 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45