Afbeelding
GVVV.nl

Nieuwe GVVV-aanwinst: ‘Ik vind dat ik minimaal de dubbele cijfers moet halen’

Voetbal

VEENENDAAL Minimaal tien doelpunten, dat is wat Jordi Bitter volgend seizoen van zichzelf verwacht in het shirt van GVVV. De Veenendalers maakten vandaag bekend dat de spits aan het einde van dit voetbaljaar overkomt van Spakenburg en de hoofdpersoon is zelfverzekerd: ,,Ik heb vertrouwen in mijzelf en weet dat ik met mijn kwaliteiten de dubbele cijfers zou moeten halen.”

door Jeroen van der Veer

Toen Bitter bekend maakte te gaan vertrekken bij Spakenburg, werd de inwoner van Amsterdam door diverse clubs benaderd. Zijn keuze viel uiteindelijk op GVVV. ,,Zij spreken veel vertrouwen in mij uit en ik hoor veel positieve verhalen”, legt Bitter uit. ,,De keuze was dus niet heel moeilijk.”

In Veenendaal hopen ze een doelpuntenmachine in huis te hebben gehaald. Toch lijkt Bitter dit niet, als je enkel en alleen naar de statistieken kijkt. Zo maakte hij voor Spakenburg ‘slechts’ 12 treffers in 47 duels, waaronder drie tijdens zijn debuut. ,,In ben nooit in mijn kracht gekomen”, verdedigt Bitter zichzelf. ,,Ik heb niet veel wedstrijden negentig minuten mogen en/of kunnen spelen. Maar zoals ik eerder zei: ik vind dat ik met mijn kwaliteiten ieder seizoen minimaal in de dubbele cijfers moet zitten.”

Toch mogen de supporters van GVVV meer van hem verwachten dan alleen doelpunten. Zo is de 26-jarige snel én daarnaast ook sterk aan de bal. ,,Ik vind het ook fijn om mee te voetballen”, sluit de kersverse aanwinst af. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 6 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 13 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 15 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45