Afbeelding
Daan van Eijk

GVVV heeft beet en haalt nieuwe spits op bij competitiegenoot

Voetbal

VEENENDAAL De hoop van GVVV is volgend seizoen gevestigd op de brede schouders van Jordi Bitter. De spits neemt de loodzware taak op zich om dé nieuwe nummer negen in Veenendaal te worden en de ploeg uit de tweede divisie te voorzien van flink wat doelpunten. 

door Jeroen van der Veer

De speler van Spakenburg heeft zijn ja-woord aan de Jochem Twisker-brigade gegeven en zal daardoor na de zomer het blauwe shirt van GVVV gaan dragen. Bij zijn huidige club gaf Bitter vorige maand aan te willen vertrekken, waarna de Veenendalers toesloegen. 

De technische commissie en trainer zien in hem de gewenste aanvalsleider en mogelijk heeft GVVV hiermee dan eindelijk dé onomstreden centrumspits gevonden. Jordi Bitter was eerder actief bij de jeugd van Ajax en later bij onder meer Almere City en DTS. Bij die club uit Oudkarspel schoot Bitter flink met scherp, waarna Spakenburg hem ophaalde. 

Daar maakte Bitter naam in de tweede divisie door zijn snelheid en kracht, al werd hij nooit vaste basisspeler. Voor Spakenburg speelde de Amsterdammer in drie seizoenen tot nu 47 competitieduels waarin hij twaalf treffers produceerde.

De eerste aanwinst van GVVV is de dertiende speler die volgend seizoen sowieso het shirt van de Veenendalers draagt. Eerder werden de contracten van Hicham Haouat, Lars ten Teije, Joeri Potjes, Joshua Patrick, Steven Theunissen, Melvin van de Haar, Justin Spies, Johan Jansen, Taoufik Adnane en Mart de Jong verlengd. Tom Oostinjen en Danny de Leeuw tekenden vorig jaar een contract voor twee seizoenen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Drietal verlengt samenwerking: staf van DOVO krijgt vorm 44 minuten geleden
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 2 uur geleden
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 4 uur geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 6 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 7 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 22 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00