Afbeelding
Ted Walker

GVVV neemt afscheid van aanvallende middenvelder: ‘Ja, dat vind ik jammer’

Voetbal

VEENENDAAL De wegen tussen voetbalvereniging GVVV en Robin Mulder gaan na dit seizoen scheiden. Wat de aanvallende middenvelder al aanvoelde, gebeurde en de Veenendalers besloten het contract niet te verlengen. ,,Ja, dat vind ik jammer”, is Mulder duidelijk. ,,Maar het komt niet als verrassing.”

door Jeroen van der Veer

Onder de nieuwe trainer Jochem Twisker kan de aanvallend ingestelde speler niet op een basisplaats rekenen en doordat een aanbod van GVVV uitbleef, belde hij Rob de Boer (technisch manager). ,,Ik wilde weten wat de plannen waren en hij gaf aan het nog niet zo goed te weten. Uiteindelijk heb je het met elkaar erover en kom je tot de conclusie dat de wegen gaan scheiden.”

Daardoor komt er een einde aan een samenwerking met veel mooie ups, maar ook enkele downs. ,,Mijn eerste jaar was hier top. Ik speelde veel en maakte doelpunten. Daarna ging het iets minder, maar ik knokte mij steeds terug de basis in. Dat hoopte ik onder Twisker ook te doen, maar echte kansen daarvoor heb ik -mede door dit korte seizoen- niet gehad.”

Waar Mulder volgend jaar gaat spelen is nog niet bekend. ,,Ik ben blij dat er nu duidelijkheid is, ga nog alles geven bij GVVV en daarna zien we wel. Ik sta voor alles open.”

Mulder is na Corne Davelaar en Laurens van der Voort de derde speler die GVVV na dit seizoen verlaat. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 4 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 5 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51