Afbeelding
Brenda Dekker

GVVV weet groeibriljantje Justin Spies langer aan zich te binden

Voetbal

VEENENDAAL De verrassing van dit seizoen, Justin Spies, heeft zijn contract bij GVVV met twee seizoenen verlengd. De middenvelder maakte dit jaar onder Jochem Twisker zijn debuut en heeft al flink wat tweede divisieminuten achter zijn naam staan. 

door Jeroen van der Veer

De speler uit de eigen jeugd wordt binnen de vereniging gezien als groeibriljant en mede daarom hoopte GVVV hem twee jaar langer vast te leggen. Met de 19-jarige is zaterdag een akkoord bereikt en daardoor is Spies nog minimaal twee seizoenen in het blauw te bewonderen. 

Na enkele goede invalbeurten, maakte Spies echt naam tegen Jong Sparta. Daarin wist de balvaardige speler een treffer te produceren en dit werd de week daarop opnieuw beloond met een basisplaats op de rechtsback-positie. Als  opkomende verdediger speelde Spies tegen HHC Hardenberg (beker) en Noordwijk. 

Technisch manager Rob de Boer is trots dat hij een jongen uit de eigen opleiding langer heeft weten vast te leggen. ,,Justin doet het natuurlijk uitstekend. Het maakt ons als technische commissie trots en blij om eigen jongens zo te zien ontwikkelen. Het is goed voor de club en de jeugdspelers om te laten zien dat je dit via onze eigen opleiding kan bereiken.”

advertentie
advertentie
ZVC Veenendaal verloor vrijdagavond bij Be'79 en moet vrezen voor degradatie uit de Eredivisie. (Hier op archieffoto tegen ZVV Ede)
Van Gent Finaleweken: ZVC Veenendaal loopt rood aan in Berkel-Enschot; 'We begonnen niet goed aan de wedstrijd' 4 uur geleden
Archieffoto van vorig jaar.
Van Gent Finaleweken: Vier strafschoppenseries nodig in halve finales schoolvoetbal Veenendaal 17 uur geleden
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 20 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 23 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 19 apr, 12:45
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 19 apr, 10:10
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 19 apr, 08:32