Afbeelding
DOVO

DOVO rouwt om overlijden erelid Peet van Ojik

Voetbal

VEENENDAAL Voetbalvereniging DOVO is in rouw om het overlijden van oud bestuurslid en erelid Peet van Ojik. Hij overleed zondag op 86-jarige leeftijd. ,,DOVO verliest hiermee een DOVO-lid in hart en nieren.”

,,Peet van Ojik is geboren op 16 november 1933, het oprichtingsjaar van DOVO. Vanaf het moment dat het mogelijk was om bij DOVO te gaan voetballen werd Peet lid. Op jonge leeftijd debuteerde hij in het eerste elftal, waarna hij jarenlang een vaste waarde was”, schrijft DOVO op de clubwebsite

,,Na zijn actieve loopbaan als speler vervulde Peet verschillende functies binnen de vereniging. Hij was onder andere als penningmeester jarenlang deel van het dagelijks bestuur. Velen zullen Peet ook herinneren als één van de mannen die steevast bij thuiswedstrijden koffie schonk vanuit het houten koffiehuisje naast de hoofdtribune. Peet van Ojik was tevens één van de drijvende krachten binnen de groep vrijwilligers die jarenlang op elke maandag het sportpark schoonmaakte. Voor zijn jarenlange trouwe inzet als vrijwilliger voor onze vereniging is Peet van Ojik destijds dan ook tot erelid van DOVO benoemd.”

Aan het begin van dit jaar werd Peet van Ojik door het bestuur van DOVO gehuldigd in verband met zijn 70-jarig lidmaatschap van de club. De afgelopen maanden verslechterde de gezondheid van Peet van Ojik snel. ,,Ondanks dat Peet fysiek niet meer naar DOVO kon komen bleef hij het reilen en zeilen binnen de vereniging, alsmede de resultaten van DOVO 1, op de voet volgen. Op 15 november is Peet van Ojik, één dag voor zijn verjaardag, op 86-jarige leeftijd overleden. DOVO verliest hiermee een DOVO-lid in hart en nieren. Onze gedachten en gevoelens van medeleven gaan uit naar zijn vrouw Eef, zoon Kees en verdere familie en vrienden.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 1 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 7 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 9 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 13 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 16 uur geleden
Afbeelding
Koningsspelen in Veenendaal afgelast in verband met slecht weer 17 apr, 15:30
Afbeelding
Tal van sporten op Koningsspelen voor scholieren in Veenendaal 17 apr, 14:05