Ted Walker

VRC herstelt zich tegen titelkandidaat: ‘Ik ben trots op die gasten’

VEENENDAAL Na de 1-8 nederlaag van vorige week heeft VRC zich goed hersteld tegen Batavia’90. De ploeg van Jan Gaasbeek kreeg opnieuw redelijk wat doelpunten tegen, maar scoorde zelf ook evenveel doelpunten. Daardoor kreeg de wedstrijd een eindstand van 3-3.

door Jeroen van der Veer

Door een treffer van Robin Segers kwam VRC redelijk vroeg in de wedstrijd op 0-1, maar lang konden de Veenendalers daar niet van genieten. De 1-1 lag snel achter Max Kok, waarna de aanvoerder Robin Segers zijn ploeg voor rust wederom op voorsprong bracht.

De thee in de pauze deed Batavia’90 goed en vrijwel direct in de tweede helft werd de 2-2 geproduceerd en later zelfs de 3-2. Luuk van de Lustgaaf bracht de stand op 3-3, waarna VRC vol in zijn achteruit moest.

,,Batavia’90 is dé titelkandidaat van deze competitie”, aldus coach Jan Gaasbeek. ,,Voor rust vergeten wij een ruime en zeer verdiende voorsprong te pakken, maar in de tweede helft was het vooral tegenhouden. Dat heeft de ploeg uitstekend gedaan en ik ben dan ook echt trots op die gasten. Ze hebben het juiste antwoord gegeven na de 1-8 nederlaag.”

Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 21 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30