Afbeelding
Teus Nieboer

Doelpuntrijk duel ZVC krijgt geen winnaar: ‘Dit neem ik de jongens kwalijk’

Voetbal

VEENENDAAL De zaalvoetbalmannen van ZVC hebben vrijdagavond dure punten laten liggen. In Sporthal Oost waren er veertien doelpunten te bewonderen, maar deze werden keurig over beide teams verdeeld. Hierdoor eindigde de wedstrijd ZVC - De Dreef in 7-7. 

door Jeroen van der Veer

,,Als je in de laatste minuten voorstaat en het dan zo weggeeft...”, baalde coach Hicham Saidi na afloop voor de camera van ZVC. ,,Mij kun je niet snel kwaad krijgen, maar dit neem ik de jongens wel kwalijk.”

Dat hij zo slecht gehumeurd was, had te maken met de fouten van zijn ploeg. Zo werden de mogelijkheden niet benut en gaf ZVC veel te eenvoudig de doelpunten weg. ,,We hebben vier doelpunten tegen gekregen door onoplettendheid.”

Vooral het feit dat de 7-6 voorsprong in de laatste minuut niet vastgehouden kon worden, baart Saidi zorgen. ,,Jongens gaan opeens andere dingen doen waarvan ik denk ‘waarom?’. Ik heb er eigenlijk geen woorden voor...Met alle respect, maar je had hier gewoon 10-4 moeten winnen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 8 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 15 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 16 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45