Afbeelding
Brenda Dekker

GVVV uitgeschakeld in de KNVB-beker na bizarre ontknoping

Voetbal

VEENENDAAL Een doelpunt in de laatste minuut van de verlenging heeft ervoor gezorgd dat GVVV uit het KNVB-bekertoernooi ligt. Uit bij competitiegenoot HHC Hardenberg werd het 3-2.

door Jeroen van der Veer

Hierdoor werd de inhaalrace van de Veenendalers niet beloond. Na veertig minuten voetballen stond de ploeg van Jochem Twisker met 2-0 achter en kwam het vlak voor rust op 2-1 door een benutte penalty van Philip Ties.

De aansluitingstreffer bracht nieuw leven in de Veenendaalse ploeg en in de tweede helft zocht GVVV naar de gelijkmaker. Met Berry Powel binnen de lijnen duurde het lang voordat de eerste grote mogelijkheden er kwamen en mocht GVVV van geluk spreken dat HHC Hardenberg niet scherper was in de counter.

Hierdoor bleef de Twisker-brigade in leven en dus kans houden op de verlenging. Die hoop werd realiteit toen Lars ten Teije in de 94e minuut de gelijkmaker tegen de touwen schoot en daardoor mochten beide ploegen zich opmaken voor een verlenging.

Daarin gingen beide teams tot het uiterste en kreeg GVVV via Jeremy de Graaf de beste mogelijkheden. Gescoord leek er niet meer te worden en beide assistent-trainers waren al bezig met het penaltylijstje. Toch konden deze de prullenbak in, want in de allerlaatste seconde wist HHC de winnende treffer te produceren.

advertentie
Afbeelding
Botic van de Zandschulp in drie sets onderuit tegen Nadal 3 uur geleden
Afbeelding
Mitchell Vink boekt winst in Wielerronde Scherpenzeel 10 uur geleden
Afbeelding
Marjolein en Thom Delno winnen clubkampioenschappen VZC 18 uur geleden
Afbeelding
Van de Zandschulp naar vierde ronde op Wimbledon 2 jul, 16:17
Afbeelding
Van de Zandschulp wil voorbeeld Van Rijthoven volgen op Wimbledon 2 jul, 08:35
Afbeelding
Van de Zandschulp verliest in vijf sets in dubbelspel Wimbledon 1 jul, 18:33
Afbeelding
Van de Zandschulp zaterdag tweede wedstrijd op baan 2 Wimbledon 1 jul, 17:50