* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker

Wonderschone treffers bezorgen Veenendaal grote overwinning

VEENENDAAL De ene treffer was nog mooier dan de ander en daarom genoot Veenendaal-trainer Tom Gesgarz zo van de 6-1 overwinning op Zeewolde. De thuisploeg stond met rust ‘slechts’ 2-0 voor en na de onderbreking gingen de remmen los. ,,Zij konden ons geen moment afstoppen.”

door Jeroen van der Veer

Na de 1-0 van Dion Kroesbergen (minuut 21) wist Rodney van Klooster vijf minuten daarna misschien wel de mooiste treffer van de middag te maken. De aanvaller controleerde de bal op zijn borst, dacht niet na en schoot van een meter of 25 de bal snoeihard via de onderkant van de lat in het doel.

Na de onderbreking duurde het twintig minuten tot het volgende doelpunt te bewonderen was en deze kwam op naam van Wayne Berry. Dion Kroesbergen produceerde de 4-0, waarna Sven van Asselt een eigen doelpunt maakte. ,,Hij vond het denk ik zielig voor Zeewolde”, grapte Gesgarz na afloop.

Opnieuw Van Klooster en Gert Jan Snijders wisten vervolgens nog het vijandelijke doel te vinden, waardoor de eindstand 6-1 werd. ,,We hebben met veel lef gespeeld en verdiend gewonnen. Wij hadden continu lopende mensen en daar hadden zij geen antwoord op. Leuke bijkomstigheid na de treffer van Snijders; hij pakte de bal...deed deze onder zijn shirt en stak zijn duim in de mond. Hij wordt vader!”