* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker

Verkeersopstopping in Veenendaal bezorgt verliezend De Merino’s frustratie

VEENENDAAL Een hele slechte voorbereiding heeft er mede voor gezorgd dat De Merino’s een pijnlijke nederlaag moest incasseren bij SVI. De ploeg van Jeroen de Zwaan stond in totaal bijna een uur in de file en daardoor moest het duel ook veel later beginnen. ,,We kwamen Veenendaal niet eens uit...Dat mag je niet als excuus noemen en ik zoek daar de oorzaak van de nederlaag niet in, maar het speelt wel mee.”

door Jeroen van der Veer

Met de frustraties van de file nog in de hoofdjes, begon De Merino’s erg slap aan de partij. Binnen tien minuten kreeg De Merino’s de eerste tegentreffer te incasseren en na een half uur viel de tweede. Nog voor rust kreeg de thuisploeg een strafschop en ook deze werd benut.

,,Gelukkig scoort Vincent van der Weerdhof voor rust nog de 3-1, waardoor je toch nog wat van hoop houdt”, aldus De Zwaan. ,,Maar eigenlijk was het na die drie tegentreffers al gedaan.”

ROOD In de tweede helft zocht de De Zwaan-brigade naar de 3-2, maar ondanks enkele goede mogelijkheden werd deze niet gevonden. Toen Joop de Bruin na een harde overtreding in de zeventigste minuut ook nog een rood ontving, was het voor De Merino’s vooral tegenhouden. Dit lukte aardig, al konden zij niet voorkomen dat de eindstand 4-1 werd.

Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 20 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag gisteren
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30