* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker Fotografie

Panter heeft een plezierige middag tijdens de competitiestart: ‘Mij hoor je niet klagen’

VEENENDAAL De voorbereiding zit er voor SV Panter op en in het eerste competitieduel van het seizoen hebben de Veenendalers direct een signaal afgegeven. De club heeft de ambitie om naar boven te kijken en dit werd kracht bijgezet door een overtuigende overwinning op Austerlitz; 5-0.

door Jeroen van der Veer

Ondanks dat een eerste grote mogelijkheid om zeep geholpen werd, kwam Panter snel in de wedstrijd op voorsprong. Jos van der Wilt maakte na een kwartier de 1-0, waarna Reggi van den Heuvel de tussenstand op 2-0 bracht. ,,We wilden direct aanvallen en hebben een goede pot gespeeld”, aldus trainer Bertho van Neerbos. ,,Met Jos als balvaste spits hadden wij de controle over de wedstrijd.”

Nog voor rust werd de overwinning al veiliggesteld; na een schitterende actie van Aron de Kaste kwam de bal bij Van den Heuvel en hij was verantwoordelijk voor de 3-0. En tja, wat Van den Heuvel kan, kon Van der Wilt ook. Laatstgenoemde maakte in de blessuretijd van de eerste helft ook zijn tweede van de middag en zo kon de Van Neerbos-brigade met een goed gevoel de kleedkamer in.

Na de onderbreking duurde het lang voordat Panter opnieuw het net vond. In de slotfase was het invaller Nick van Kooten die de eindstand op 5-0 bepaalde. ,,We hadden veel meer moeten scoren, maar ik ben tevreden. De zon scheen, een duidelijke overwinning en goed voetbal. Mij hoor je niet klagen.”

Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 4 uur geleden
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 6 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 7 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 20 uur geleden
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 21 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 23 uur geleden
Open trainingen bij VAV vallen in de smaak: 'Dit is voor herhaling vatbaar' (video) gisteren