Afbeelding
Teus Nieboer

Van de Weerdhof keept goede partij en helpt ZVC aan punt

Voetbal

VEENENDAAL Met drie afwezige sterkhouders is het ZVC niet gelukt haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen te winnen. De Veenendaalse zaalvoetballers speelde met 3-3 gelijk tegen LEBO en daardoor is het nog altijd wachten op de eerste overwinning in de topklasse. 

door Jeroen van der Veer

Via Aslam Benbouker kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong en deze werd door goed keeperswerk van Tim van de Weerdhof lang vastgehouden. Toch kon de doelman niet voorkomen dat de tussenstand op 1-2 kwam. Coach Hicham Saidi: ,,Je ziet dat wij kansen krijgen en in de topklasse moeten we daar nog beter mee omgaan. Hier kunnen we nog stappen maken.”

Jamal Bendadi bracht de ploegen weer naast elkaar en na de 2-3 toonde ZVC veerkracht. Tim van de Weerdhof hield zijn ploeg op de been en toch werd hij vlak voor tijd gewisseld. De Veenendalers gingen met enkel en alleen veldspelers spelen en dit leverde de gelijkmaker op. Bilal Hakkam was de gevierde man en daardoor speelde ZVC gelijk. ,,Een 3-3 in het zaalvoetbal wil ook zeggen dat we weinig weggegeven hebben, al was Tim (van de Weerdhof) deze wedstrijd wel heel belangrijk voor ons.” 

advertentie
advertentie
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 51 minuten geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 3 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 15 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 21 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 23 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 18 apr, 10:30