* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker

De Merino’s na overwinning door in de beker

VEENENDAAL Door de 3-1 overwinning op Benschop is De Merino’s geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De ploeg van Jeroen de Zwaan had zeker voor rust flink wat kunnen scoren, maar door de 2-1 ruststand bleef het onnodig spannend.

door Jeroen van der Veer

Via Aron Veldhuizen kwam de thuisploeg uit Veenendaal op een 1-0 voorsprong en vervolgens kreeg De Merino’s zeker vier 100%-kansen. ,,Deze benutten wij niet en daar baal ik dan van”, sprak een kritische De Zwaan na afloop. ,,Je hoort het al, ik ben niet snel tevreden.”

Doordat Jamal Bendadi en de bezoekers nog voor de onderbreking wisten te scoren, was de tussenstand 2-1. ,,Je gaf hen daardoor het gevoel dat er iets te halen viel, maar dat was niet zo. Wij hadden echt veel kansen en het had zeker 4-1 moeten staan.”

Na de onderbreking schoot Joop de Bruin een indraaiende corner het doel in en was de wedstrijd na 50 minuten alsnog beslist. Hierdoor bekert De Merino’s verder en kan de competitie gaan beginnen. ,,Daarin moeten we wel direct toeslaan en niet vier grote mogelijkheden missen”, wil De Zwaan zijn ploeg meegeven.

Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid 15 uur geleden
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 21 uur geleden
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28