* Archieffoto
* Archieffoto Ted Walker

De Merino’s na overwinning door in de beker

Voetbal

VEENENDAAL Door de 3-1 overwinning op Benschop is De Merino’s geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker. De ploeg van Jeroen de Zwaan had zeker voor rust flink wat kunnen scoren, maar door de 2-1 ruststand bleef het onnodig spannend.

door Jeroen van der Veer

Via Aron Veldhuizen kwam de thuisploeg uit Veenendaal op een 1-0 voorsprong en vervolgens kreeg De Merino’s zeker vier 100%-kansen. ,,Deze benutten wij niet en daar baal ik dan van”, sprak een kritische De Zwaan na afloop. ,,Je hoort het al, ik ben niet snel tevreden.”

Doordat Jamal Bendadi en de bezoekers nog voor de onderbreking wisten te scoren, was de tussenstand 2-1. ,,Je gaf hen daardoor het gevoel dat er iets te halen viel, maar dat was niet zo. Wij hadden echt veel kansen en het had zeker 4-1 moeten staan.”

Na de onderbreking schoot Joop de Bruin een indraaiende corner het doel in en was de wedstrijd na 50 minuten alsnog beslist. Hierdoor bekert De Merino’s verder en kan de competitie gaan beginnen. ,,Daarin moeten we wel direct toeslaan en niet vier grote mogelijkheden missen”, wil De Zwaan zijn ploeg meegeven.  

advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten'
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving'
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels 13 uur geleden
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten' 27 sep., 09:30
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving' 27 sep., 08:30
Afbeelding
Nationale korfbalteams Duitsland spelen opnieuw oefenwedstrijden bij SKF 26 sep., 15:28
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 39 26 sep., 07:23
Afbeelding
Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op 25 sep., 20:09
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 sep., 18:45