Jeroen van den Berg

Doelpuntenfestijn bij oefenduel tussen DOVO en Spakenburg

VEENENDAAL Op eigen veld heeft DOVO zich uitstekend geweerd tegen het hoger spelende Spakenburg. De Veenendalers en de Spakenburgers vermaakten het publiek en door de 3-3 eindstand zagen de aanwezigen maar liefst zes doelpunten.

door Jeroen van der Veer

De Scott Calderwood-brigade begon niet goed aan de wedstrijd. Binnen twintig minuten stond de tweededivisionist met 0-2 voor en leek het een zware avond te worden voor DOVO. Doordat een schot van Daan Disveld zeer verrassend tegen de touwen ging, kreeg DOVO nieuw geloof in een resultaat.

Na een half uur spelen stonden de ploegen alweer gelijk. Met een beetje geluk maakte oud-Spakenburger Mitchell de Zwart de 2-2 voor DOVO en dit bleek ook de ruststand. In het begin van de tweede helft pakte DOVO voor het eerst een voorsprong. Een voorzet van Bo van Essen werd door een Spakenburger aangeraakt en het projectiel verdween in het doel.

Doordat Spakenburg vervolgens ook nog een keer scoorde, eindigde de wedstrijd in 3-3.