Ted Walker Fotografie

Veenendaal en Hees bezorgen toeschouwers flink wat vermaak

VEENENDAAL Tegen het sterke Hees heeft Veenendaal een verdienstelijk gelijkspel eruit gesleept. De tweede oefenwedstrijd van de ploeg uit de derde klasse eindigde in 3-3.

door Jeroen van der Veer

Na een achterstand kwam de ploeg van Tom Gesgarz via een treffer van Mohammed Hassan Ali op 1-1. Nieuwkomer Wayne Berry bezorgde Veenendaal vervolgens de voorsprong, maar nog voor rust viel de 2-2.

De 2-3 na de onderbreking zorgde ervoor dat Veenendaal in de achtervolging moest en door een slotoffensief slaagde de thuisploeg erin de gelijkmaker te produceren. Sem Masselink produceerde de gelijkmaker, waardoor de wedstrijd een eindstand had van 3-3.

Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 1 uur geleden
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 6 uur geleden
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 8 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 9 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 uur geleden
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 23 uur geleden
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) gisteren