Afbeelding
Ted Walker

Veel doelpunten bij oefenduel tussen VRC en Geinoord

Voetbal

VEENENDAAL De toeschouwers die naar het complex waren gekomen voor het oefenduel tussen VRC en Geinoord werden zaterdagmiddag vermaakt. Er vielen maar liefst acht doelpunten en het zonnetje liet zich ook nadrukkelijk zien. Door de warme weersomstandigheden was het spel niet altijd even goed en mede daardoor verloor VRC met 3-5.

door Jeroen van der Veer

,,De uitslag zegt mij niet zoveel”, sprak middenvelder Robin Segers na afloop en daar had hij ook wel gelijk in. VRC speelde zijn eerste oefenwedstrijd tijdens de coronacrisis en had daarnaast een niet al te brede selectie. Zo waren veel spelers een weekendje weg of geblesseerd, waardoor sommigen de volle negentig minuten moesten spelen.

In de eerste helft maakten Ruben Rentenaar en Mitch van den Berg een treffer en omdat Geinoord ook twee keer scoorde, leek 2-2 de tussenstand te worden. Leek, want nieuwkomer David Scholte zorgde er met een eigen doelpunt voor dat beide ploegen met een 2-3 ruststand verkoeling in de kleedkamer konden zoeken.

Na de onderbreking, en met veel wissels aan de kant van de bezoekers, werd het spel in de tweede helft slordiger en slordiger. De hitte had hierbij een bepalende factor en daardoor leek VRC er doorheen te zitten. De 2-4 en de 2-5 volgden snel, waarna Ruben Rentenaar op aangeven van Robin Segers de eindstand op 3-5 wist te zetten.

* Morgen volgt een interview met aanvoerder Robin Segers (VRC) op deze website.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Erik van de Weerd: ,,Ik doe graag iets voor de vereniging die mij ook veel heeft gegeven!"
De Vrijwilliger: Een leven lang waterpolo met Erik van de Weerd (VZC): 'De vereniging is een enorm warm nest' 43 minuten geleden