Afbeelding
Daan van Eijk

Maximaal 600 toeschouwers bij thuiswedstrijden van GVVV

Voetbal

VEENENDAAL Wie een (oefen)duel van GVVV op Sportpark Panhuis wil bezoeken moet daarvoor een kaartje kopen én zich online registeren. Dat zijn de maatregelen die de Veenendaalse club neemt om de coronamaatregelen zo goed als mogelijk na te leven. In totaal mogen er 600 toeschouwers aanwezig zijn.

door Jeroen van der Veer

Aanstaande dinsdag staat het eerste (oefen)duel op eigen veld op het programma voor de mannen van Jochem Twisker. De coronamaatregelen dwingen de vereniging tot het maken van extra kosten en het doen van meer voorbereidingen. 

TEST Om goed voorbereid te zijn op het nieuwe seizoen, gaat GVVV in de voorbereiding al werken met een online reserveringssysteem. ,,Wij testen dit en gebruiken deze methode het hele seizoen. Om de kosten te dekken vragen wij een kleine toegangsprijs voor de oefenwedstrijd op eigen veld. De prijzen gelden voor zowel leden als niet-leden."

Een plekje op de staantribune kost de bezoeker tijdens oefenwedstrijden 1,50 euro en een plaats op de zittribune bedraagt 2,50 euro. ,,Hiermee kunnen wij de administratieve en organisatorische extra kosten dekken", laat de club weten. 

Voor de zittribune zijn 100 kaarten beschikbaar en daarnaast verkoopt de vereniging vijfhonderd staanplaatsen. Het komt er dus op neer dat er niet meer dan 600 toeschouwers aanwezig mogen zijn tijdens thuiswedstrijden van GVVV. Dit geldt ook voor competitiewedstrijden als de coronamaatregelen tussentijds niet door het kabinet worden veranderd.

TICKET Doordat bij een evenement van meer dan 250 bezoekers een gezondheidscheck noodzakelijk is, zal dit gebeuren via een online systeem. ,,Via de kaartverkoop krijgt de bezoeker maximaal 48 uur voor de wedstrijd het toegangskaart per mail opgestuurd. Zij moeten dit document uitprinten en onderaan de ticket de gezondheidsvragen invullen. Alleen met een uitgeprint ticket en ingevulde vragen krijg men toegang tot het sportpark."

advertentie
advertentie
Van links naar rechts: lid tc Stefan Wildeman, Mitch van den Berg en voorzitter Daan van Kleef.
Van Gent Finaleweken: aanvallende versterking voor VV Veenendaal 51 minuten geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 4 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 7 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 10 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 12 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 22 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 18 apr, 16:08