Afbeelding
Ted Walker

Alleen leden van De Merino's en GVVV welkom bij onderlinge oefenwedstrijd

Voetbal

VEENENDAAL Wie aanwezig wil zijn bij het oefenduel tussen De Merino’s en GVVV moet zich aanmelden om een kaartje te bemachtigen. Het oefenduel wordt op zaterdag 1 augustus gespeeld en daarbij laat de club 250 personen toe op het sportpark. 

door Jeroen van der Veer

De beschikbare kaarten worden verdeeld onder supporters van De Merino’s én GVVV. Aanvragen van overige supporters (andere verenigingen) of belangstellenden worden vanwege de geringe hoeveelheid kaarten geweigerd, laat de voorzitter van De Merino’s weten. Per persoon kunnen maximaal twee toegangsbewijzen worden gereserveerd. Dit kan tot woensdag 29 juli 12.00 uur door een mail te sturen aan info@demerinos.nl.

Donderdag 30 juli krijgt iedereen bericht die een kaartje toegewezen heeft gekregen, met een tijdstip waarop de kaartjes op donderdagavond kunnen worden afgehaald.Bij meer dan 250 aanvragen wordt er door het bestuur van de Merino’s geloot.

Op het sportcomplex zullen looproutes aangegeven zijn en de kantine blijft gesloten. Voor, tijdens en in de rust van de wedstrijd wordt er geen alcoholhoudende drank geschonken in de kraampjes die daarvoor gerealiseerd zijn. Ook zal toiletgebruik in de kantine niet mogelijk zijn en daarom zijn er dixies rondom het veld geplaatst. 

advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten'
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving'
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels 12 uur geleden
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten' 27 sep., 09:30
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving' 27 sep., 08:30
Afbeelding
Nationale korfbalteams Duitsland spelen opnieuw oefenwedstrijden bij SKF 26 sep., 15:28
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 39 26 sep., 07:23
Afbeelding
Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op 25 sep., 20:09
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 sep., 18:45