Op de grond zijn stippen aangebracht. Hierdoor weten mensen waar ze kunnen staan.
Op de grond zijn stippen aangebracht. Hierdoor weten mensen waar ze kunnen staan. DOVO.nl

DOVO maakt sportpark corona-proof; limiet aan aantal bezoekers

Voetbal

VEENENDAAL Wie een wedstrijd van DOVO wil bezoeken, moet ervoor zorgen dat hij of zij niet de 596ste bezoeker is. De voetbalvereniging uit Veenendaal heeft kenbaar gemaakt dat er tijdens wedstrijden, zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, 595 man publiek langs de lijn mag staan. 

door Jeroen van der Veer

Dat is de uitkomst na een avondje stappen zetten en flink meten. Woensdagavond heeft een delegatie van de club op het sportcomplex stippen gezet om te kunnen tellen hoeveel bezoekers er ontvangen kunnen worden. Via de stippen langs het veld en groene stickers op de tribune kunnen bezoekers precies zien waar ze mogen staan of zitten. Ook zijn looprichtingen aangegeven, stoelen afgeplakt en lijkt de rode zijde van Sportpark Panhuis klaar om wedstrijden met publiek te spelen.

APPLICATIE Zoals RegiosportVeenendaal al eerder naar buiten bracht, gaat DOVO werken met registratie via de app/website van Eventbrite. Dat zal aanstaande zaterdag voor het eerst gebeuren, als de Veenendalers rkvv DEM ontvangen. Mensen die graag naar de wedstrijd willen kijken, moeten zich aanmelden via de volgende link: Bestel uw ticket

Naast het reserveren van een plaats zullen potentiële aanwezigen ook een aantal vragen toegestuurd krijgen met betrekking tot de gezondheid. Supporters kunnen alleen toegang tot de wedstrijd krijgen als alle vragen ontkennend worden ingeleverd. 

DRANKJE Tijdens de wedstrijden is het in principe niet mogelijk om een drankje te doen in de kantine. Er is bij een horecapunt aan de hoofdveld-kant van de fanshop de mogelijkheid een drankje te kopen, maar er wordt geen alcohol geschonken. Na de wedstrijd is er in principe de mogelijkheid om de kantine te bezoeken tot de maximale capaciteit is bereikt. DOVO hanteert hierbij het motto: 'vol is vol'.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 19 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 21 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45