Afbeelding
Jeroen van den Berg

Mogelijk toch nog een (internationale) versterking voor DOVO

Voetbal

VEENENDAAL De kans is aanwezig dat voetbalclub DOVO nog een speler toevoegt aan zijn selectie. Sinds de start van de voorbereiding traint linkspoot Ciaran Summers mee. De club gaat de komende dagen met hem in gesprek om te bekijken wat mogelijk is.

door Jeroen van der Veer

De speler uit Schotland doorliep de jeugdopleiding van het Schotse Glasgow Rangers en speelde daarna onder andere voor Queen's Park FC. De 25-jarige heeft nu echter een baan bij Nike in Hilversum, waardoor hij graag in Nederland actief wil zijn.

Bij DOVO krijgt Summers de mogelijkheid om aan zijn conditie te werken, maar mogelijk krijgt de samenwerking een vervolg. Zo gaat trainer Scott Calderwood, tevens technisch manager, met de linksbenige speler spreken over een eventueel contract.

,,Wij hebben niet zoveel linksbenige spelers en goede linkspoten liggen niet voor het oprapen”, aldus Calderwood over de speler die op elke positie aan de linkerkant kan spelen. ,,We gaan dus kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, maar financieel is er niet heel veel meer mogelijk. Dat weet Ciaran ook. Maar het klopt, het is wel een speler die voor ons interessant kan zijn.”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 7 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 14 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 16 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45