Afbeelding
BDUmedia

Jeroen Vrolijk wil met DOVO omhoog kijken: 'Het liefst word ik kampioen' (video)

Voetbal

VEENENDAAL Het nieuwe seizoen is voor DOVO afgelopen maandag begonnen en Jeroen Vrolijk was daar maar wat blij mee. Het heeft er alle schijn van dat de inwoner van Veenendaal de nieuwe nummer één onder de lat is en na jaren van wachten, lijkt Vrolijk dan eindelijk zijn plekje te hebben veroverd. 

door Jeroen van der Veer

Vorig seizoen zat hij vaker op de bank dan hem lief was en steeds op het moment dat Vrolijk zijn kans leek te pakken, gebeurde er iets. Zo werd de trainer Gert Kruys ontslagen en hield zijn opvolger, Scott Calderwood, vast aan de vorige eerste doelman. Sebastiaan van der Sman vertrok echter, waardoor dit seizoen de weg vrij is voor Vrolijk. Maar wordt hij eerste doelman?


Toen Vrolijk maandag voor het eerst sinds lange tijd weer op de club kwam, trof hij opmerkelijke dingen aan in de kleedkamer. 


Zijn persoonlijke doelstelling is om eerste doelman van DOVO te worden, maar waar wil de club heen? Vrolijk durft alvast voorzichtig te fantaseren over aankomend voetbaljaar. Is een periodetitel haalbaar? De titel? 


advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 7 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 13 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 15 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 19 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
Koningsspelen in Veenendaal afgelast in verband met slecht weer 17 apr, 15:30
Afbeelding
Tal van sporten op Koningsspelen voor scholieren in Veenendaal 17 apr, 14:05