Afbeelding
VRC

Goed nieuws voor VRC: weer zes spelers vastgelegd voor volgend seizoen

Voetbal

VEENENDAAL De technische commissie van VRC heeft er een drukke tijd op zitten. Zes spelers van de huidige selectie hebben hun contract verlengd, waarmee de teller voor de selectie van volgend seizoen op zeventien spelers komt te staan.

In het seizoen 2024/2025 maken Jesse Sprokkelenburg, Koen Nijhuis, Marco de Gooijer, Remy Jansen, Sjoerd van den Heuvel en Viggo Koeleman ook weer deel uit van de A-selectie. Zij zetten hun handtekening onder een contractverlenging. ,,Deze verlengingen onderstrepen wederom de ingezette weg. We kijken uit naar het komende seizoen en wensen Jesse, Koen, Marco, Remy, Sjoerd en Viggo veel succes op het veld”, meldt VRC.

In een eerder stadium werden al de contracten van Levi Vos, Lennart Hofland, Robin Segers, Mick Bomers, Jurriën van der Horst, Sam Schoeman, Maikel Epskamp, Jeroen Vrolijk en Sven van Asselt getekend. Ook trainer Niels ten Have en de rest van de staf maakten al eerder een langer verblijf bij VRC bekend. Daarnaast trok VRC met Robin de Vries en Noah Staal ook al twee nieuwe spelers aan.

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 11 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 15 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03