Afbeelding
DOVO

DOVO trekt aanvaller van Hercules aan

Voetbal

VEENENDAAL DOVO heeft opnieuw een nieuwe speler aangetrokken voor volgend seizoen. Lars Vermeulen ruilt deze zomer het Utrechtse Hercules in voor de Veenendaalse derdedivisionist. 

Met zijn huidige club schreef de 22-jarige aanvaller eind 2023 geschiedenis door in het KNVB-bekertoernooi de stunt van de eeuw te bewerkstelligen. Ajax werd door een 3-2 overwinning uitgeschakeld. Ook DOVO kreeg vorig jaar te maken met Vermeulen en zijn Hercules. Na een 2-0 voorsprong voor DOVO werd het mede door een doelpunt van de aanvaller nog 2-2. 

MOOIE CLUB

,,Ik ben blij dat ik vanaf volgend seizoen deel mag uitmaken van DOVO”, vertelt Vermeulen op de website van DOVO. ,,Het is een mooie club met een geweldige aanhang. Hopelijk kan ik met goals en assists belangrijk zijn voor het team en draagt dat bij aan het spelen voor promotie.”

DIEPGANG EN SNELHEID

,,Lars is een veelzijdige aanvaller, met veel diepgang en snelheid in zijn spel”, zo licht de technische commissie van DOVO toe. ,,Daarnaast beschikt hij over een goede traptechniek. Met Lars denken we een goede invulling te hebben gevonden voor de positie van rechtsbuiten. Maar hij kan op meerdere posities goed uit de voeten. Wij zijn hartstikke blij met zijn keuze voor DOVO.”

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 12 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 15 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03