Afbeelding
DOVO

DOVO versterkt zich met nieuwe aanvaller: ‘Hij is een rasvoetballer’

Voetbal

VEENENDAAL Lars Huber maakt komende zomer de overstap van DVS ‘33 Ermelo naar DOVO. De 23-jarige Zutphenaar heeft voor zijn avontuur in Ermelo gespeeld bij onder andere CSV Apeldoorn en FC Zutphen.

Met de komst van Lars versterkt DOVO haar aanval. ,,Lars kan op meerdere posities uit de voeten”, aldus de technische commissie. ,,Bij DOVO zal hij zich voornamelijk richten op een aanvallende positie op de flanken.”

GEEN ONBEKENDE

,,Ik hoop van grote waarde te kunnen zijn, met assists en doelpunten”, geeft Lars zelf aan. Hij heeft al een paar keer tegen zijn nieuwe club gespeeld met zijn huidige team. ,,DOVO maakte op mij altijd al een goede indruk. In de derde divisie is het toch een van de mooiere clubs om te voetballen.”

Ook voor de Veenendalers is de technische vleugelaanvaller geen onbekende. ,,We volgen Lars al sinds zijn tijd bij CSV Apeldoorn, waar hij wekelijks uitblonk. Lars is een rasvoetballer. Met zijn acties en dribbels brengt hij veel creativiteit met zich mee. Hij is nog relatief jong en kan zich bij DOVO verder ontwikkelen.”

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 11 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 15 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03