Afbeelding
VTC

Voormalig toptennissers geven demo en clinic bij VTC

Tennis

VEENENDAAL Tennissers uit Veenendaal krijgen de gelegenheid om mee te doen aan een clinic van twee voormalige tennistoppers. Als onderdeel van de Veense tenniskampioenschappen komen op vrijdag 4 november namelijk Paul Haarhuis (voormalig nummer 1 van de wereld in het herendubbel en huidige coach van de Davis Cup mannen) en Thiemo de Bakker (voormalig nummer 40 van de wereld) naar Veenendaal voor een demo en een clinic.

Aanmelden voor de clinic kan door te mailen naar veensekampioenschappen@hotmail.com of aan de bar van de drie Veense tennisverenigingen: VTC, TVVW of TPV Spitsbergen. Geef je je op en koop je een toegangskaartje voor de clinic. Daar kunnen tachtig mensen aan meedoen. Deelname kost 2,50 euro per persoon. 

Haarhuis en De Bakker geven ook een demo en ook daaraan kun je meedoen. Twee personen kunnen meedoen met de demo, wie dat zijn wordt middels loting bepaald. Een lot om kans te maken op deelname kost 5 euro per persoon. De demo start om 18.00 uur. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: Stichting Bo viert Feest is het goede doel dat tijdens de gehele Veense tenniskampioenschappen centraal staat. 

De demo en de clinic vinden plaats op de banen van VTC aan de Dennenlaan in Veenendaal. De activiteiten starten om 17.30 uur met een borrel, waarna de demo en de clinic plaatsvinden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 16 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 17 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 17 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 19 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 21 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ 23 uur geleden