Afbeelding
Pixabay

Open Veense Kampioenschappen weer terug

Tennis

VEENENDAAL De drie tennisverenigingen in Veenendaal slaan dit jaar de handen weer ineen voor het Open Veens Kampioenschap tennis. Het wordt voor het eerst sinds 2019 dat het tennistoernooi gespeeld gaat worden.

Wat het toernooi uniek maakt is dat de wedstrijden bij alle drie de verenigingen gehouden worden. Het kan dus zo zijn dat je de ene dag op kunstgras speelt en de volgende op gravel. Vooralsnog is de verdeling zo dat het toernooi op 28 tot en met 30 oktober gespeeld wordt op de banen van TV Veenendaal-West, van 31 oktober tot en met 2 november bij TPV Spitsbergen en van 3 tot en met 6 november bij VTC.

Het is een open toernooi, wat betekent dat niet alleen de leden van deze drie verenigingen mee kunnen doen. En omdat TVVW nu ook lid is van de tennisbond is het toernooi dit jaar voor het eerst een officieel en erkend KNLTB-toernooi. Inschrijven kan via deze link.

Met het toernooi steunen de drie verenigingen de Stichting Bo viert Feest, het volledige inschrijfgeld wordt gedoneerd aan dit goede doel dat kinderen uit arme gezinnen de mogelijkheid geeft een kinderfeestje te houden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Kampioene Rachel Ebben laat het weer zien: ‘Ik had rust en controle in de partij’ 4 uur geleden
Afbeelding
Strijdbare Goené op WTCS Finale Abu Dhabi: ‘Ik heb echt alles eruit gehaald wat erin zat’ 4 uur geleden
Afbeelding
De trein van De Merino’s komt op gang 5 uur geleden
Afbeelding
SKF-tafeltennissers laten het tegen onderste ploegen liggen 5 uur geleden
Afbeelding
Knappe zege GVVV bij Rijnvogels 5 uur geleden
Afbeelding
DOVO wint en tankt vertrouwen 6 uur geleden
Afbeelding
Veenendaal staat derde na verdiende zege 7 uur geleden