Afbeelding
Pixabay

Open Veense Kampioenschappen weer terug

Tennis

VEENENDAAL De drie tennisverenigingen in Veenendaal slaan dit jaar de handen weer ineen voor het Open Veens Kampioenschap tennis. Het wordt voor het eerst sinds 2019 dat het tennistoernooi gespeeld gaat worden.

Wat het toernooi uniek maakt is dat de wedstrijden bij alle drie de verenigingen gehouden worden. Het kan dus zo zijn dat je de ene dag op kunstgras speelt en de volgende op gravel. Vooralsnog is de verdeling zo dat het toernooi op 28 tot en met 30 oktober gespeeld wordt op de banen van TV Veenendaal-West, van 31 oktober tot en met 2 november bij TPV Spitsbergen en van 3 tot en met 6 november bij VTC.

Het is een open toernooi, wat betekent dat niet alleen de leden van deze drie verenigingen mee kunnen doen. En omdat TVVW nu ook lid is van de tennisbond is het toernooi dit jaar voor het eerst een officieel en erkend KNLTB-toernooi. Inschrijven kan via deze link.

Met het toernooi steunen de drie verenigingen de Stichting Bo viert Feest, het volledige inschrijfgeld wordt gedoneerd aan dit goede doel dat kinderen uit arme gezinnen de mogelijkheid geeft een kinderfeestje te houden.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
'Veel spannende wedstrijden bij Hang On Run 2023' 5 uur geleden
Afbeelding
Groene stroom voor de sportvoorzieningen van de gemeente Veenendaal 10 uur geleden
Afbeelding
GVVV enkele weken zonder Quiermo Dumay 22 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl gisteren
Afbeelding
GVVV in rouw door overlijden vrijwilligster Agaath Hocqué: 'Dit slaat in als een bom' 27 nov., 14:22
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 27 nov., 13:55