Afbeelding
TVVW

TVVW in rouw om overlijden ‘verenigingsman’ Martin Mulder

Tennis

VEENENDAAL Bij tennisvereniging Veenendaal West is met verslagenheid gereageerd op het nieuws dat Martin Mulder is overleden. Mulder was als vrijwilliger op diverse vlakken actief voor de vereniging. Hij overleed vorige week in Frankrijk aan de gevolgen van een motorongeluk.

Op de website van TVVW staat onderstaand in memoriam.

Afgelopen woensdag (3 augustus, red.) bereikte ons het trieste nieuws dat Martin Mulder dinsdag in het ziekenhuis van Grenoble Frankrijk is overleden aan de gevolgen van een motorongeluk. Velen van ons kennen Martin als een gedreven lid van onze vereniging. Naast het tennissen heeft Martin veel tijd en energie gestoken in het reilen en zeilen binnen de vereniging.

Hij is begonnen als lid van de TC, en daarna is hij secretaris geweest in het bestuur. Martin heeft de kar getrokken om de kantine in eigen beheer te nemen, gesprekken gevoerd met andere verenigingen en leveranciers, het kassasysteem aangeschaft/geïmplementeerd, enzovoort. In de eerste jaren heeft hij ook de bestellingen gedaan bij de leveranciers. Hij heeft op verzoek van het bestuur onderzoek gedaan naar de aansluiting bij de KNLTB, en zijn laatste rol vervulde hij in de Sponsorcommissie. 

Zijn sterke karakter zorgde nog wel eens voor wat wrijving, Martin had een duidelijke mening die hij niet onder stoelen of banken stak, maar alles wat hij deed en voorstelde was altijd in het belang van de vereniging. Tijdens het tennissen was hij ook nog wel eens vocaal aanwezig, de beoordeling van zijn eigen spel was voor iedereen soms duidelijk hoorbaar.

Martin, je was een echte verenigingsman en we zullen je missen! Uiteraard wensen wij de familie, vrienden en dierbaren veel sterkte in de komende moeilijke tijd. We zullen een gedenkhoek voor Martin inrichten in het clubhuis om hem te herdenken en vooral niet te vergeten!

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 16 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 18 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 18 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 19 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 22 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ gisteren