Afbeelding
VTC

Gelijkspel voor VTC-mannen in vierde competitieduel

Tennis

VEENENDAAL Het eerste mannenteam van tennisclub VTC heeft gelijkgespeeld tegen De Pettelaer 3. Na twee keer op rij winst werd het zondag in Den Bosch 3-3. 

In de eerste partij kwam VTC al op achterstand. Andries Hörchner verloor de eerste set met 6-4, maar wist dit in de tweede set om te draaien naar 4-6. Uiteindelijk moest hij toch buigen voor zijn tegenstander in de derde set (7-5). Ben van Donselaar en Gertjan Drost brachten VTC vervolgens in hun partijen op een voorsprong. Die lijn kon VTC niet vasthouden. In de laatste partij ging Joran Niessink onderuit in twee sets: 6-2 en 6-3. 

In het dubbelspel kwamen Van Donselaar en Drost wederom goed uit de verf. Zij wonnen hun partij met overmacht: 2-6 en 4-6. Niessink en Hörchner verloren hun partij met 6-3 en 6-0. De Veenendalers staan nu derde in de tweede klasse, achter ELTV 2 en Avanti ‘55, en drie punten voor De Pettelaer 3. 

Het vrouwenteam van VTC op zondag wist hun duel wel te winnen. Tegen KZTV 1 werd het 2-4. Dankzij winst van Nirielle de Bakker, Chiara de Bakker, Claire van Buuren wisten de Veenendalers op een mooie voorsprong te komen. Algo Kroodsma slaagde er in haar partij niet in om verder uit te lopen op de tegenstander (6-3, 6-4), waardoor het na de enkelspelen 1-3 stond. 

De eerste dubbelpartij van VTC werd in Veens voordeel beslist door een mooie winst van Nirielle de Bakker en Claire van Buuren (4-6, 4-6). De laatste partij werd door de Veense vrouwen verloren. Chiara de Bakker en Algo Kroodsma sloten de dag af en verloren hun partij met een gespiegelde score: 6-4, 6-4. 

Bij de zaterdagteams van VTC was een wisselend beeld te zien. De mannen waren goed op dreef en wonnen met maar liefst 6-0 van NVLTB 2. Ook de mannendubbel won van hun tegenstanders. Tegen Daisy 2 werd het 1-3. Het gemengde team verloor voor de vierde keer op rij. Tegen Elden 2 werd het 2-3. Het gemengde dubbelteam verloor eveneens. In Oss werd het tegen TOZ 1 3-1. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 6 uur geleden
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 11 uur geleden
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 14 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 15 uur geleden
Oussama el Azzouzi's 0-1 in de maak.
Oussama el Azzouzi scoort met fantastische omhaal voor Bologna tegen AS Roma 22 apr, 20:28
Jan van Willige.
Van Gent Finaleweken: keeper Jan van Willige verlaat GVVV ondanks eerdere verlenging toch 22 apr, 19:41
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl (video) 22 apr, 17:30