Archieffoto ter illustratie.
Archieffoto ter illustratie. VTC

Clubkampioenschappen VTC zijn ‘feest van herkenning’

Tennis

VEENENDAAL VTC kijkt met genoegen terug op de clubkampioenschappen 2021. Een week lang werd er gespeeld op de tennisbanen van VTC, afgelopen zaterdag waren de finales. ,,Het eerste officiële toernooi van VTC in 2021 was weer een feest van herkenning”, aldus VTC. ,,Tennis zit, mede dankzij corona, weer in de lift en ook voor de nieuwe VTC-leden was het leuk om het toernooileven mee te maken. Er deden er dan ook veel mee.”

Een klein beetje regen mocht deze week de pret niet drukken en het was elke dag en avond weer ouderwets gezellig met briljante wedstrijden op de baan. Een prima voorbode van alle activiteiten die er (weer) aan gaan komen bij VTC Veenendaal, denk hierbij aan het Zonneberg 30+ toernooi vanaf 21 augustus.

KAMPIOENEN De clubkampioenen van 2021 krijgen eeuwige roem en de legendarische status en dat is niet niks bij VTC Veenendaal. In de HE3 werd de titel weggekaapt door Freek van Holst, een mooie prestatie van deze jonge VTC’er die een sterke indruk maakte deze week. John van de Berg ging er zelfs met twee titels vandoor, in de HE6 en de GD7 samen met Anita van de Berg. Dat deed ook Jos Diepenveen, dan in de HD8 met Corné Duijst en in de 10+ met Jeroen van Ee. 

En zo waren er nog veel meer kersverse clubkampioenen: Marcel Martens in de HE7, Isabelle Cox en Ramona van de Lustgraaf in de DD8 en ook Jessy Middelhoven in de DE8. Te veel om allemaal op te noemen. ,,Het was een geweldige week, heerlijk om weer met zijn alle spelers competitief op de baan te staan en een week gezelligheid te hebben op de club. Op naar de volgende!”

advertentie
advertentie
Afbeelding
Veenendaals succes voor Deos bij finale in Ede 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp toont herstel in Madrid gisteren
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: VZC sluit seizoen bijna perfect af; 'Ik ben zeker trots op de mannen' 24 apr, 15:17
Afbeelding
Paul Oostermeijer kiest voor langer verblijf bij DOVO 23 apr, 17:36
Marit van Rabenswaaij, Kaily Meerwijk,  Fien Cornelissen en trainers Michel Klok en Manja Moraal
Wisselend succes voor eredivisie turnsters in Den Haag 23 apr, 12:26
Quinty van Ingen,  Marleen Epskamp, Jayda Neervoort en Nevaeh Manuputty
Veenendaals succes tijdens NK turnen in Den Haag 23 apr, 10:00
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 17 23 apr, 09:02