Femke Faber houdt een korte speech als winnares van het hoogste dames enkel onderdeel (DE4).
Femke Faber houdt een korte speech als winnares van het hoogste dames enkel onderdeel (DE4). tv Spitsbergen

Veel animo voor clubkampioenschappen TV Spitsbergen

Tennis

VEENENDAAL Bij tennisvereniging Spitsbergen stond de afgelopen week in het teken van de clubkampioenschappen. Voor het eerst sinds 2015 konden alle leden weer strijden om het recht zich de 'beste van de club' te mogen noemen.

Normaal gesproken zijn de zomermaanden dé tijd van het jaar voor tennissers. Dan begint namelijk het toernooiseizoen. Elke week is er dan wel een toernooi bij een vereniging in de regio. Maar dit jaar is alles anders. Open toernooien waren tot 1 juli niet toegestaan en daarom vervielen bij tv Spitsbergen beide open toernooien. Clubkampioenschappen waren echter wel toegestaan.

Daarom besloot de toernooicommissie om dit jaar de clubkampioenschappen nieuw leven in te blazen. Het was een beetje kort dag en daardoor was er niet veel tijd om in te schrijven, maar uiteindelijk deden honderd leden van de vereniging een gooi naar de titel.

Maandag 29 juni begon het toernooi, waarna er de hele week wedstrijden gespeeld werden in de verschillende onderdelen en speelsterktes. Hierdoor kon iedereen meedoen op zijn eigen niveau. Een week vol met gezelligheid, veel hapjes en spannende wedstrijden. Zondag 5 juli stonden de finales op het programma. In twaalf onderdelen viel de beslissing wie zich dit jaar de beste van de club mag noemen. Direct na de laatste wedstrijd volgde de feestelijke prijsuitreiking.

De clubkampioenen van tv Spitsbergen in 2020 zijn: HE8 Tobias Verburg; HE7 Ruben Verweij; DE7 Anne van der Borg; HD7 Eddy Koorndijk & Patrick Mentink; DD7 Eva Blok & Bianca van Engelenburg; GD7 Nicole Lebbink & Michael Willemsen; HE6 Eddy Koorndijk; HD6 Mirzet Crljenkovic & Ishak Crljenkovic; DD6 Conny van den Heuvel & Stephanie Muller; GD6 Janine de Jong & Richard Hietveld; HE5 Dieter van de Scheur; GD5 Britt Struijk & Olav Kragten; DE4 Femke Faber.

Dieter van de Scheur neemt de prijs voor het hoogste heren enkel onderdeel (HE5) in ontvangst.
advertentie
advertentie
Dit jaar geen Hemelvaartscross op recreatiegebied
Kwintelooijen in Rhenen.
'De traditie van de Hemelvaartcross ter ziele? Mooi niet!' 14 minuten geleden
Afbeelding
Kom in beweging met de opstartgroepen van VAV in Veenendaal 2 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 3 uur geleden
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooijen gaat niet door 18 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 28 mrt, 10:00
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 28 mrt, 08:30
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00