Afbeelding
@tedxmedia

SKF verliest in Nieuwegein: ‘VTV is sterker in de breedte’

Tafeltennis

VEENENDAAL Na het NK in Zwolle stond VTV deze zondag op het programma voor de tafeltennisvrouwen van SKF. Het team speelde een uitwedstrijd maar miste opnieuw speelster Melanie Bierdrager. De Veense verloren met 5-2:,,Het ligt nu in onze handen of we VTV ontlopen in de halve finale’’, aldus speelster Brenda Vonk.

door Siem van Eck

,,We hebben het altijd lastig tegen VTV. Daarnaast is het nu voor ons extra lastig om consequent te spelen met het gemis van Bierdrager. Zij speelt nu al een tijdje niet mee om persoonlijke redenen. VTV heeft heel veel variatie in de opstelling, vandaag speelden ze met Emma van der Zanden, Chana van der Verre en Dong Li. Carla Nouwen verloor haar eerste pot in vijven en Marlotte Staps en Xijin Zheng verloren ook beide partijen. Nadat we met 5-0 achter stonden hebben we toch nog twee punten binnengesleept in de dubbel en Nouwen tegen van der Venne. Het was een prima wedstrijd maar VTV is gewoon een stuk sterker in de breedte. Het ligt nu in onze handen of we VTV ontlopen in de halve finale. Want dat is duidelijke het sterkste team.’’

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 9 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 16 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 18 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45