Afbeelding
Ted Walker

SKF blijft ongeslagen en boekt overwinning op VTV

Tafeltennis

VEENENDAAL Het zijn de tafeltennisvrouwen van SKF die ook deze week ongeslagen zijn gebleven. In een thuiswedstrijd tegen concurrent VTV won het team met 4-3. Hiermee zijn de vrouwen de nummer één in de competitie en zullen zij nu verder gaan strijden voor het najaarskampioenschap.

door Siem van Eck 

,,VTV kwam niet in zijn sterkste opstelling dus dat was gunstig voor ons’’, vertelt SKF-speelster Brenda Vonk. ,,Al was het nog lastig genoeg om deze partij te winnen. We wisten dat we vier punten moesten halen om bovenaan in de competitie uit te komen. Dat gaf ons dan weer een gunstiger uitgangspositie in fase twee van het seizoen. We hebben Marlotte Staps en Carla Nouwen omgewisseld in de opstelling. Waardoor Nouwen twee keer met 3-0 won van de nummer één en twee uit dat team. Ik won heel dik van Vera van Boheemen. Ik verloor daarna wel vrij kansloos van Sanne de Hoop. Staps stond gisteren niet erg goed te spelen en verloor beide partijen. Ik dubbelde samen met Nouwen en daarmee sleepten we de 4-3 eruit.’’

Waarschijnlijk speelt SKF op 6 november uit tegen VTV en op 19 november tegen Den Helder. Dan wordt bepaald wie er de nummer 1, 2 en 3 zullen worden in de competitie.

advertentie
advertentie
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 4 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 6 uur geleden
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 10 uur geleden
NK Para-badminton in sporthal de Vallei
Van Gent Finaleweken: Nederlands Kampioenschap para-badminton komende zaterdag in Veenendaal 13 uur geleden
Afbeelding
Koningsspelen in Veenendaal afgelast in verband met slecht weer 17 apr, 15:30
Afbeelding
Tal van sporten op Koningsspelen voor scholieren in Veenendaal 17 apr, 14:05
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: DOVO en nu ook GVVV spelen in de voorbereiding om de Harry Hamstra Cup 17 apr, 11:18