Afbeelding
Ted Walker

SKF blijft ongeslagen en boekt overwinning op VTV

Tafeltennis

VEENENDAAL Het zijn de tafeltennisvrouwen van SKF die ook deze week ongeslagen zijn gebleven. In een thuiswedstrijd tegen concurrent VTV won het team met 4-3. Hiermee zijn de vrouwen de nummer één in de competitie en zullen zij nu verder gaan strijden voor het najaarskampioenschap.

door Siem van Eck 

,,VTV kwam niet in zijn sterkste opstelling dus dat was gunstig voor ons’’, vertelt SKF-speelster Brenda Vonk. ,,Al was het nog lastig genoeg om deze partij te winnen. We wisten dat we vier punten moesten halen om bovenaan in de competitie uit te komen. Dat gaf ons dan weer een gunstiger uitgangspositie in fase twee van het seizoen. We hebben Marlotte Staps en Carla Nouwen omgewisseld in de opstelling. Waardoor Nouwen twee keer met 3-0 won van de nummer één en twee uit dat team. Ik won heel dik van Vera van Boheemen. Ik verloor daarna wel vrij kansloos van Sanne de Hoop. Staps stond gisteren niet erg goed te spelen en verloor beide partijen. Ik dubbelde samen met Nouwen en daarmee sleepten we de 4-3 eruit.’’

Waarschijnlijk speelt SKF op 6 november uit tegen VTV en op 19 november tegen Den Helder. Dan wordt bepaald wie er de nummer 1, 2 en 3 zullen worden in de competitie.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 2 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 16 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 17 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 17 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 19 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 21 uur geleden
Afbeelding
The Dance Center behaalt mooie resultaten op tweede wedstrijd: ‘We zijn super trots’ 23 uur geleden