Afbeelding
@tedxmedia

SKF maakt met debutant Robin Klomp gehakt van DHC

Tafeltennis

VEENENDAAL ,,Ik was wel echt moeder-overste vandaag’’, grapt speelster Brenda Vonk over de wedstrijd van gisterenavond. Met de afwezigheid van Melanie Bierdrager, Carla Nouwen én Marlotte Staps was het speelster Robin Klomp (17) uit de jeugd die haar debuut maakte in het eredivisieteam: ,,Een gedreven speelster met veel potentie’’, aldus Vonk.

door Siem van Eck 

,,We speelden opnieuw met een zwakkere opstelling dan normaal. Bierdrager is nog steeds niet fit en Staps moest meedoen in de mannencompetitie. Het was voor ons een leuke bijkomstigheid dat DHC niet in zijn sterkste opstelling kwam. De punten die we gisteren konden verliezen zouden heel kostbaar zijn. Gelukkig viel het allemaal heel goed. We wonnen zeer duidelijk met 7-0 en het is voor ons zeer belangrijk dat we deze punten behalen. Met het oog op het vervolg van de competitie.’’

SKF neemt op dit moment de koppositie in, al is het afwachten op de uitslag van VTV tegen Den Helder. Het staat met zes punten voor op VTV en met acht op Den Helder. Volgende week speelt SKF in eigen huis tegen de nummer twee VTV.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van de Zandschulp doet mee aan NK tennis 17 minuten geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 48 4 uur geleden
Afbeelding
Johan Blad stopt als bestuurslid DOVO 18 uur geleden
Afbeelding
Lucas Goené loopt leerzame NK Cross: ‘Het was me een wedstrijdje wel’ 19 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 uur geleden
Afbeelding
Schoofs en Visscher komen elkaar niet tegen in finale Kyotec Open 20 uur geleden
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 23 uur geleden