Afbeelding
SKF tafeltennis

Van Gent Finaleweken: SKF strijdt in eigen huis tegen VTV om finaleplek

Tafeltennis

VEENENDAAL De tafeltennisvrouwen van SKF strijden in de halve finale om de landstitel in een thuiswedstrijd tegen VTV om een plek in de finale. Dat is duidelijk geworden door de uitslagen van afgelopen weekend.

SKF was zelf al uitgespeeld, maar in de laatste speelronde moest er voor de play-offs nog wel het één en ander duidelijk worden. Zoals verwacht won Den Helder haar laatste wedstrijd met ruime cijfers. De Noord-Hollanders gingen daarmee SKF voorbij en eindigden de reguliere competitie op de eerste plaats. Voor nummer twee SKF wacht daarom een play-off tegen VTV.

,,We zijn daarin duidelijk de underdog”, zegt SKF-speelster Brenda Vonk. ,,Hun eerste speelster Dong Li is normaal gesproken te sterk voor ons allemaal, dus dan verliezen we al twee wedstrijden. Maar tegen de anderen kunnen we op een goede dag winnen. Het zijn altijd leuke wedstrijden tegen VTV en we hopen op veel publiek zodat het thuisvoordeel ons naar een finaleplek kan helpen.”

In het najaar verloor SKF nipt van VTV in de halve finale om het landskampioenschap, in de thuiswedstrijd in de huidige competitie gingen de Veenendalers met 1-6 ruim onderuit. Dat ene puntje was toen echter wel genoeg om nu in de halve finale thuis te kunnen spelen.

De halve finalewedstrijd SKF-VTV is op zaterdag 14 mei in de tafeltennishal van SKF. Het duel begint om 16.00 uur.


advertentie
advertentie
Afbeelding
Kampioene Rachel Ebben laat het weer zien: ‘Ik had rust en controle in de partij’ 4 uur geleden
Afbeelding
Strijdbare Goené op WTCS Finale Abu Dhabi: ‘Ik heb echt alles eruit gehaald wat erin zat’ 5 uur geleden
Afbeelding
De trein van De Merino’s komt op gang 5 uur geleden
Afbeelding
SKF-tafeltennissers laten het tegen onderste ploegen liggen 5 uur geleden
Afbeelding
Knappe zege GVVV bij Rijnvogels 5 uur geleden
Afbeelding
DOVO wint en tankt vertrouwen 6 uur geleden
Afbeelding
Veenendaal staat derde na verdiende zege 8 uur geleden