Afbeelding
@tedxmedia

Van Gent Finaleweken: SKF pakt begeerde derde plek na moeizame start seizoen

Tafeltennis

VEENENDAAL De tafeltennismannen van SKF hebben hun derde zege op rij geboekt. Waar het team moeizaam op gang kwam aan het begin van het seizoen heeft het zijn kracht in de afgelopen drie wedstrijden duidelijk laten zien: ,,We hebben het seizoen knallend afgesloten met drie mooie zeges op rij en wij zijn nu toch nog derde geworden’’, aldus speler Dicky de Jong.

door Siem van Eck 

,,Het is heel erg goed gegaan gisteren. Pieter van den Berg en ik wonnen alles heel erg eenvoudig en hadden dus een makkelijke dag. Erik Verzijl verloor helaas, hij had een matchpoint in beide wedstrijden, alleen kon die niet verzilveren. Dat is aan de ene kant heel erg jammer, toch is een 5-2 een mooie overwinning.’’ Het team speelde een thuiswedstrijd tegen Kluis. 

,,We hebben er nog een gezellig feestje van gemaakt gisteren met het team. Het was nog best een spannend seizoen, zeker omdat we eerst dachten dat we zouden strijden voor het kampioenschap. Later werd het toch wel erg spannend omdat we zo weinig punten pakten. Als ik achteraf het seizoen bekijk hebben we allemaal goed gespeeld. Nu gaan we ons weer focussen op het nieuwe jaar en dan weer strijden voor het kampioenschap. We krijgen ook een versterking in het team namelijk: Floris zur Muhlen, een oud- SKF’er en eredivisie speler. En met hem zijn we zeker de favoriete kandidaat in de poule’’, eindigt De Jong.

Erik Verzijl zal het team voor een half jaar verlaten. Hij gaat studeren in het buitenland. 

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 5 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 12 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 14 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45