Afbeelding
Ted Walker

SKF doet geen goede zaken: ‘Dit was niet volgens planning’

Tafeltennis

VEENENDAAL De SKF tafeltennisvrouwen hebben zaterdag verloren in eigen huis. De wedstrijd tegen Scylla eindigde in een 3-4: ,,Dit stond niet op de planning’’,vertelt speelster Brenda Vonk.

door Siem van Eck 

,,Ik speelde zelf een slechte wedstrijd, ik heb mijn beide potten verloren.’’ Melanie Bierdrager won een wedstrijd en ook Jacintha de Hoop wist eenmaal te winnen. ,,We hadden tegen dit team moeten winnen. Ik verwijt het vooral mezelf, ik had minimaal één punt binnen moeten halen. Ik haalde vandaag mijn niveau niet. We hadden van tevoren ook de opstelling voorspeld en dat viel voor ons vrij gunstig, maar achteraf was dat niet zo. Het liep allemaal net niet zoals het zou moeten.’’

,,De dubbel met Jacintha en Melanie viel wel de goede kant, dus we hebben de schade beperkt gehouden.’’ Op dit moment staat SKF tweede in de eredivisie: ,,Dat is een vertekend beeld, de bovenste vier gaan we wel halen, maar ons doel is de derde plaats. Al zijn we ook erg afhankelijk van wat Westa gaat doen. Het wordt nog spannend, we hebben vandaag in ieder geval geen goede zaken gedaan. We staan er nu leuk voor maar we hebben wel een wedstrijd minder gespeeld’’, is de conclusie van Vonk.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 7 uur geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 14 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 15 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45