Afbeelding
Team SKF

Melanie Bierdrager tweede op het NK tafeltennis

Tafeltennis

VEENENDAAL Op het Nederlands kampioenschap tafeltennis heeft speelster Melanie Bierdrager van SKF zilver gepakt tijdens de mixed-dubbel. Bierdrager speelde samen met Nolan Schultz van TTV Hilversum. Het duo verloor van Dobrila Jorguseska en Kas van Oost. SKF meldde vanmorgen al op Facebook dat Bierdrager ,,hoopte dit jaar haar beste prestatie ooit neer te zetten”. Nu neemt ze de zilveren plak mee richting Veenendaal. 

Meer SKF-spelers en -speelsters deden mee aan het NK. Marlotte Staps, teamgenoot van Bierdrager, speelde in het mixed dubbel met SKF-speler Peter van Iwaarden. Zij verloren in de achtste finales. Staps speelde in het het damesdubbel samen met Bierdrager, waarin werden ze in de kwartfinales uitgeschakeld. En in het enkelspel klopte Staps Bierdrager, maar verloor uiteindelijk in de kwartfinale van Amber van de Velde. Die speelster had een ronde eerder gewonnen van Brenda Vonk. In het dubbelspel speelde Vonk samen met haar voormalige teamgenoot Tali Cohen. Daarbij was de kwartfinale het eindstation. 

Jacintha de Hoop speelde samen met Sanne de Hoop sterk in het damesdubbel. Daarin bereikten ze de halve finale waarin ze uiteindelijk verloren van de latere winnaars. In het enkelspel haalde De Hoop de tweede ronde, waarin voormalig SKF-speelster Tali Cohen te sterk was. Cohen bereikte overigens in het enkelspel de kwartfinale.

Xijing Zheng verloor in het mixed dubbel en het damesdubbel in de eerste ronde. In het enkelspel was de tweede ronde haar eindstation, waarin ze verloor van de latere finaliste Sanne de Hoop.

Peter van Iwaarden speelde in het herendubbel met SKF-teamgenoot Pieter van den Berg. Ze wonnen de eerste ronde maar gingen vervolgens in de tweede ronde onderuit. In het enkelspel ging Van Iwaarden in de eerste ronde onderuit. Van den Berg haalde in het enkelspel wel de tweede ronde maar verloor daarin van Colin Rengers.

Dicky de Jong verloor bij het mixed dubbel en het heren dubbel in de eerste ronde maar haalde in het enkelspel wel de tweede ronde door te winnen van Mark Smith. In de tweede ronde was Jochem de Hoop te sterk voor De Jong.

advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten'
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving'
advertentie
Afbeelding
GVVV speelt oefenwedstrijd tegen IJsselmeervogels 13 uur geleden
Afbeelding
Dynamisch SKF beloont zichzelf niet: 'Het dubbeltje valt de verkeerde kant op al is het duidelijk dat we op de goede weg zitten' 27 sep., 09:30
Afbeelding
Veenendaal On Ice terug van weggeweest: 'Een fantastisch evenement voor Veenendaal en omgeving' 27 sep., 08:30
Afbeelding
Nationale korfbalteams Duitsland spelen opnieuw oefenwedstrijden bij SKF 26 sep., 15:28
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 39 26 sep., 07:23
Afbeelding
Actie ZVC Veenendaal voor Marokko brengt 2500 euro op 25 sep., 20:09
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 sep., 18:45