Afbeelding
Ted Walker

SKF-mannen kloppen Scyedam: ‘Maar we balen gewoon’

Tafeltennis

VEENENDAAL De SKF-mannen hebben deze zaterdag punten laten liggen in de wedstrijd tegen Scyedam. De tafeltennissers begonnen sterk en namen een 4-0 voorsprong, maar zagen de bezoekers nog dichtbij komen: ,,We balen gewoon. Waar we vooraf dachten een 4-3 is heel mooi, is dat na 4-0 voorsprong natuurlijk minder. Dan baal je, want daar had echt nog wel een puntje meer ingezeten’’, vertelt speler Dicky de Jong.

door Siem van Eck

,,We kwamen op een hele mooie manier op 4-0 voorsprong. Ik win van hun kopman, Peter van Iwaarden wint van een sterke speler en Erik Verzijl speelt opnieuw fenomenaal tegen hun derde man. Dus dat liep eigenlijk erg goed. Maar uiteindelijk verliest Erik van hun kopman, een ingecalculeerd verlies. Als een verrassing kwam daarna het verlies van Peter. Een pot waar volgens ons meer in had gezeten. En dan verliezen we nog met heel veel pech de dubbel. We winnen nog met 4-3 maar achteraf balen we heel erg’’, beschrijft De Jong de wedstrijd.

advertentie
advertentie
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 1 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 3 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 5 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 15 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' 21 uur geleden
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) gisteren
Fenna Achterberg is hard aan het trainen: ,,Indoor ging voor mij vooral om het weer doen van wedstrijden. Outdoor wil ik laten zien wat ik echt waard ben.”
Fenna Achterberg kijkt na blessureleed weer vooruit: 'Naast weer pijnvrij kunnen sporten, wil ik ook prestaties laten zien' 18 apr, 10:30