Afbeelding
Brenda Vonk

SKF-tafeltennisvrouwen behalen dikke winst

Tafeltennis

VEENENDAAL De SKF-vrouwen hebben hun belofte van vorige week waargemaakt. De tafeltennissters uit Veenendaal wonnen deze zaterdag met 7-0 van Tanaka: ,,Zoals ik vorige week al zei dat dat moest. We hebben gewoon goed gespeeld en het maximale eruit gehaald’’, vertelt speelster Melanie Bierdrager.

door Siem van Eck

,,We hebben alle wedstrijden met 3-0 gewonnen”, legt Bierdrager uit. Er was dus voor SKF geen vuiltje aan de lucht. ,,Ieder jaar draaien wij mee met de bovenste vier. Het is de eredivisie dus daarin spelen vaak dezelfde teams. Tanaka draait vaak mee met de onderste vier. En het verschil in niveau in de Eredivisie is vaak wel groot. Dus eigenlijk mochten we deze pot niet verliezen. Het is natuurlijk wel altijd afwachten, je weet nooit of een team tijdens corona vooruit is gegaan. Maar wij hebben in ieder geval de zeven punten binnen’’, legt de SKF-speelster uit.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 54 minuten geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 2 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 23 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51