Afbeelding
Archief BDUmedia

SKF-mannen zeer tevreden met resultaat tegen titelfavoriet

Tafeltennis

VEENENDAAL De tafeltennismannen van SKF hebben een goed gevoel overgehouden aan de nederlaag tegen Maashorst. Dat klinkt raar, maar volgens ervaren speler Dicky de Jong is de tegenstander een titelkandidaat en daarom waren de Veenendalers blij met de 6-4 nederlaag. 

door Jeroen van der Veer

Het is een bijzonder jaar voor SKF. Na een jaar afwezigheid is Pieter van den Berg weer terug en ook De Jong is een nieuw gezicht in het eerste. Daarnaast debuteert de 19-jarige Erik Verzijl op dit niveau en dat is dan ook de reden dat de SKF-mannen geen doelstelling uitspreken. 

Toch was het spel dit weekend veelbelovend. De tegenstander kwam in de sterkste opstelling, dus inclusief Elias Hardmeier. Deze hardhitter was driemaal duidelijk te sterk, alleen De Jong wist hem nog een gamepje af te snoepen. 

Van den Berg was aan de kant van SKF de grote man; hij wist zijn twee overige enkelspelen met overtuiging te winnen. Verzijl wist eenmaal te winnen en had nog wel kansen tegen nationaal subtopper Jos Verhulst. Dicky de Jong bleef ook op 1 zege steken; hij wist in een wedstrijd van iets meer dan een uur te winnen van Gerarts.

,,We zijn heel tevreden met de krappe 6-4 nederlaag, maar vooral met het getoonde spel. En mooie eerste stap tot handhaving in de eerste divisie”, aldus De Jong, die volgende week met SKF voor het eerst thuis speelt. Dan komt Tempo Team uit Amsterdam op bezoek.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Veenendaalse teams naar finales Olympic Moves 1 uur geleden
Arris Haalboom regelt alles rondom de vlaggenparade bij het eerste elftal en de pupil van de dag, maar hij doet nog veel meer bij DOVO.
De Vrijwilliger: Arris Haalboom is van alle markten thuis bij DOVO: 'Ze noemen me hier Manusje van alles' 4 uur geleden
Het cricketteam in India is ontzettend trots op de T-shirts van Triathlon Veenendaal.
Vrijwilligster Margo verrast cricketteam in India met shirts van Triatlon Veenendaal 7 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 16 9 uur geleden
Afbeelding
Van Gent Finaleweken: Botic van de Zandschulp verliest in München en duikelt uit de top-100 19 uur geleden
Afbeelding
DOVO's Lid van Verdienste Cees van Wijk overleden: 'Een echte rooie is ons ontvallen' gisteren
Afbeelding
Waar moet je zijn? Een rondje Veenendaal-Veenendaal in beeld (video) 18 apr, 14:00