De Hang-Onners die in Westerbork het podium haalden.
De Hang-Onners die in Westerbork het podium haalden. Hang-On

Winst voor Jesse de Heer en Bo de Groot in Westerbork

Survival

VEENENDAAL Daar waar Jesse de Heer begin deze maand noodgedwongen Beltrum moest laten schieten vanwege corona wist hij afgelopen weekend onder koude omstandigheden de MSR Survivalrun in Westerbork op zijn naam te schrijven en hierbij zijn directe concurrent Thom van Cappellen naar de tweede plaats te zetten. 

Tot één kilometer voor het eind was het Thom van Cappellen die aan de leiding ging maar De Heer bleek in laatste conditioneel de sterkere te zijn. Tijdens het onderdeel houthakken wist hij eerder de balk door te hakken dan Thom en na pijl en boogschieten en de laatste hindernis combinaties kwam de Hang-On atleet met een voorsprong van ruim 40 seconden als eerste over de finish.

Bij de dames MSR was de winst voor Bo de Groot van Survival Team Ede. Zij bleef de Hang-On dames Dominique Blom en Meira voor. Martijn Bloem wist een derde plek te behalen bij de MSR 40+ en trainer/coach Erik de Heer van Hang-On werd tweede 50+ in de KSR.

advertentie
advertentie
Afbeelding
De Merino's huldigt jubilarissen 9 uur geleden
Afbeelding
Warmrijden voor Veenendaal-Veenendaal: win jij een prijs in onze fotowedstrijd? 13 uur geleden
Afbeelding
Zeven leden DOVO benoemd tot lid van verdienste 15 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 5 16 uur geleden
Afbeelding
Geweldige Europese prestaties voor Ebben en Wilschut: 'Het is heel fijn dat het harde werken beloond wordt' 2 feb, 12:03
Afbeelding
GVVV haalt opnieuw verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 11:15
Afbeelding
GVVV haalt ervaren verdediger van IJsselmeervogels 2 feb, 08:29