Jacky Steehouwer neemt de cheque in ontvangst voor de winst van Vatjetrap.
Jacky Steehouwer neemt de cheque in ontvangst voor de winst van Vatjetrap. Ted Walker

Jacky Steehouwer wint Vatjetrap; cheque voor zorgboerderij De Eekhoeve

Rubrieken

VEENENDAAL Tennisster Jacky Steehouwer van VTC heeft de eerste editie van Vatjetrap gewonnen. Daarmee wint ze naast de eer een cheque van 250 euro die ze aan goed doel in Veenendaal mag schenken. Als bestemming voor de cheque koos Steehouwer voor Zorgboerderij De Eekhoeve in Veenendaal.

Vatjetrap is een videorubriek van RegiosportVeenendaal.nl waarin sporters van vijf verschillende verenigingen de bal in zo weinig mogelijk pogingen moeten proberen in het olievat te mikken. In vijf verschillende afleveringen kwamen Guido Schreuder (VZC waterpolo), Robin Segers (VRC voetbal), Jacky Steehouwer (VTC tennis), Marjolijn van Haarlem (VCV volleybal) en Daniël van Munster (SKF korfbal) aan de beurt.

Steehouwer vond het leuk om mee te doen. ,,Ik ben heel competitief ingesteld, dus als er ergens een spelletje gedaan wordt ben ik er graag bij”, legt ze uit. ,,Bij Vatjetrap werd ik bovendien uit mijn comfortzone getrokken omdat het een keer totaal wat anders is, dus ik vond het hartstikke leuk.”

De VTC-tennisster kreeg veel reacties op haar deelname. ,,Ik geef ook les op een sportschool en daarvan hadden al veel mensen er iets van gezien.” Ze was als vierde aan de beurt en was uiteindelijk de enige die ‘koploper van het eerste uur’ Daniël van Munster voor wist te blijven. En daarmee won Steehouwer de cheque van 250 euro voor het goede doel.

Als bestemming koos ze voor Zorgboerderij De Eekhoeve, waar dagbesteding wordt gegeven aan volwassenen en ouderen. Een weloverwogen keuze, legt Steehouwer uit. ,,Mijn opa uit Zeeland, komend weekend wordt hij 88, gaat sinds kort ook naar de dagopvang. En daar fleurt hij helemaal op. Dat vind ik zo mooi om te zien dat ik voor dit goede doel gekozen heb.”

Vatjetrap wordt mede mogelijk gemaakt door G. van Beek Kolen & OlieBikeBear Adventure11Teamsports Veenendaal en Schildersgroep Nederland.

Bekijk hieronder de verschillende afleveringen van Vatjetrap terug.

Aflevering 1: Daniël van Munster (SKF korfbal)


Aflevering 2: Marjolijn van Haarlem (VCV volleybal)


Aflevering 3: Robin Segers (VRC voetbal)


Aflevering 4: Jacky Steehouwer (VTC tennis)


Aflevering 5: Guido Schreuder (VZC waterpolo)


advertentie
advertentie
Afbeelding
Motorcross op Kwintelooyen gaat niet door 7 minuten geleden
Afbeelding
Overstap Luc Goudsblom naar De Merino's gaat niet door 7 uur geleden
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 8 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 27 mrt, 11:00
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45