Afbeelding
Sportservice Veenendaal

Oussama el Azzouzi en Marit van Rabenswaaij in de prijzen bij Sportgala Veenendaal

Overig Sportgala Veenendaal

VEENENDAAL Voetballer Oussama el Azzouzi en turnster Marit van Rabenswaaij zijn verkozen tot sportman en sportvrouw van het jaar in Veenendaal. Dat werd vrijdagavond bij het traditionele Sportgala Veenendaal in de Basiliek bekend gemaakt.

Tijdens een avondvullend programma, met diverse optredens, werden de winnaars van de diverse sportprijzen bekend gemaakt. Het werd ook een succesvolle avond voor het zaalvoetbal in Veenendaal. ZVC Veenendaal werd gekroond tot sportploeg van het jaar en coach Hicham Saidi kreeg de prijs voor trainer/coach van het jaar.

Bij de jeugdcategorieën gingen de prijzen naar karter Mika van de Pavert (talent jongens), turnster Fien Cornelissen (talent meisjes) en de estafettevrouwen van VAV U20 (jeugdsportploeg). 

Verder kreeg Arie Brouwer de Jan van de Pol bokaal voor het sportlid van verdienste vanwege zijn inzet en betekenis voor de Veenendaalse sport.

* Een uitgebreid verslag van Sportgala Veenendaal, met reacties en meer foto’s volgt zaterdagmiddag op RegiosportVeenendaal.nl

Kijk hier voor eerdere publicaties over het Sportgala Veenendaal, inclusief de prestaties van alle genomineerden van vanavond.

advertentie
advertentie
Meinko de Boer (12) tijdens zijn debuutwedstrijd in de eredivisie tegen Talent Team Papendal.
Veense volleyballer Meinko de Boer blij met debuut in eredivisie: 'Hier droom je van, dit debuut kon niet beter' 13 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 8 16 uur geleden
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 19 feb, 16:24
Afbeelding
Autobedrijf Braber topscorersklassement Veenendaal 19 feb, 14:59
Afbeelding
VAV'er Bjorn Hulsebos knap zesde op NK atletiek in Apeldoorn 19 feb, 14:03
Afbeelding
Lars Molenaar gaat DOVO verlaten: 'Hij hoort ergens eerste keeper te zijn' 19 feb, 11:10
Afbeelding
De Merino's versterkt zich met oud-speler van DOVO 19 feb, 09:03