Afbeelding
Hang-On

Jesse de Heer behaalt eerst plek, Bo de Groot net buiten podium

Survival

VEENENDAAL Zaterdag vonden er bij Hang-On twee OCR-wedstrijden plaats met een 11 km standard course en 5 km short course. Jesse de Heer en Dominique Blom wonnen beide races in de Elite-categorie, waardoor ze geplaatst zijn voor het EK Elite wave.

Bo de Groot behaalde in de short course Elite een vierde plek, waar de 12-jarige Anne van Schuppen verraste met een tweede plek.

AGEGROUPS In de leeftijd 12-13 wonnen Anne van Schuppen en Simon Corien. In de volgende leeftijdsgroep,14 tot 15 jaar, wonnen Sander Terwolbeck en Lemoni Berk. In 16-17 won Teije van der Kooij, 18-19 werd gewonnen door Tom Woollard en Mathijs Kimmel won de 20-24.

David Blankenburgh won in 30-34 terwijl Roel Joles de eerste plek behaalde in 35-39. Rens Wientjes pakte de winst in 40-45. In de leeftijdsgroep 45-49 wonnen Geert-jan Diederen en Sandra van Dijk. In de leeftijdsgroep 50-54 wonnen Zoran Zubcevic en Marens Evens. Erik de Heer won zowel in de standard als de elite cours in de 55-59 categorie.