Meira Zubcevic tweede werd bij de dames Lange Survivalrun
Meira Zubcevic tweede werd bij de dames Lange Survivalrun Hang-On

Mooie prestaties Hang On in Adegem: ‘Het was afzien’

Survival

VEENENDAAL Nadat Hang - On vorige week al domineerde op de Survivalrun in Vollenhove, werd er vandaag weer geweldig gepresteerd in Adegem, België. 

Erik de Heer vertelt over hoe de dag is verlopen. ,,Het was vandaag vooral op de lange afstand erg afzien voor de atleten door de weersomstandigheden en de koude doorwadingen. Dan kan de race heel lang zijn. Het is daarom extra knap dat Meira Zubcevic tweede werd bij de dames Lange Survivalrun (LSR) en dat Florence van Helten derde werd bij de dames op dezelfde run. Mark Looije werd bij heren negende op de LSR. Ja, ze hebben het erg goed gedaan!’’, aldus de Heer.

Er was voor Hang - On ook succes in de Middellange Survivalrun (MSR). Roel Jones werd tweede en Tim van Mourik behaalde een vijfde plek. De 50-jarige Zoran Zubcevic werd eerste van de veteranen en negende in totaal op de MSR. Tot slot werd Utrechtse Dominique Blom derde bij de dames MSR. 

,,Dat Meira en Florence tweede en derde werden op de lange afstand en dat Roel tweede werd is heel erg knap. Dat waren zeer zware maar mooie prestaties die daar alle credits voor verdienen. Ik ben trots op iedereen die vandaag zich hebben laten zien’’, vertelt de Heer die benadrukt dat er nog een geweldige prestatie is neergezet door een jeugdlid. ,,Lemoni Berk mocht als Nederlandse jeugdatleet ook deelnemen aan het Belgisch kampioenschap en heeft gewonnen. Dit is zo mooi!’’, sluit een blije coach af.

hang on
Hang on
hang on
Afbeelding
advertentie
advertentie
Afbeelding
Korfballers SKF starten veldcompetitie met thuiswedstrijd 1 uur geleden
Afbeelding
Trainen als een profspeler: Ajax Camp strijkt weer neer bij GVVV 22 uur geleden
Afbeelding
Sportprogramma RegiosportVeenendaal.nl week 13 27 mrt, 08:00
Alle deelnemende leden van Evolution Twirlteam komen in actie bij het 'largeteam Passion', dat op zondag het EK af mag sluiten.
Veenendaals twirlteam in actie op EK in Eindhoven 26 mrt, 12:02
Foto uit archief.
Meeste ploegen kruisfinales schoolvoetbal Veenendaal zijn bekend 26 mrt, 10:45
Afbeelding
Ziekenhuis Gelderse Vallei en Sportservice De Vallei verlengen samenwerking: 'Volle kracht vooruit met het Leefstijlloket' 25 mrt, 18:51
Afbeelding
Bekijk alle uitslagen in het scorebord van RegiosportVeenendaal.nl 25 mrt, 17:21